Ομορφο, νεανικό και πολύ καλό ποιοτικά είναι το εσωτερικό του Opel Corsa σε όλες τις εκδόσεις του. Στις πιο πλούσιες αποκτά και έναν περισσότερο σύγχρονο και high tech «αέρα».

Η έκδοση Enjoy διαθέτει ραδιοCD με 4 ηχεία και αιρ-κοντίσιον, παρουσιάζοντας έναν πιο λιτό διάκοσμο σε σχέση με τις επόμενες.

Το σύστημα infotainment IntelliLink είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Excite και 120 Years και ενσωματώνει οθόνης αφής 7 ιντσών και 6 ηχεία.

Στις πιο πλούσιες εκδόσεις Innovation και GSi, το Corsa διαθέτει το σύστημα infotainment Navi 4 IntelliLink.

Από τα top μικρά σε ποιότητα, νεανικός & ανάλογα την έκδοση high-tech διάκοσμος

116.019 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2019)

Το εσωτερικό του Opel Corsa εμπνέεται από αυτό του ADAM και διαθέτει νεανικό διάκοσμο. Κοινό στοιχείο των δύο μοντέλων της Opel αποτελεί η σχεδίαση του ταμπλό που δημιουργεί ένα αισθητικό «V» μαζί με την κονσόλα. Από εκεί και πέρα, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έναν πλήρη πίνακα οργάνων, με ψηφιακή οθόνη πληροφοριών 3,5 ιντσών για το trip computer και εύκολο χειρισμό μέσω των χειριστηρίων στο τιμόνι. Ανάλογα με την έκδοση, στο κέντρο του ταμπλό συναντάμε την 7ιντσών οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων με διευρυμένη συνδεσιμότητα, φωνητικές εντολές και γνώριμες στους φίλους της τεχνολογίας εφαρμογές.

Η ποιότητα κατασκευής σε όλες τις εκδόσεις βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, με μαλακό πλαστικό στο πάνω τμήμα του ταμπλό, προσεγμένο φινίρισμα και αντίστοιχα υψηλό επίπεδο συναρμογής. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD E-TRANSIT
OPEL