Συμπέρασμα

    116.014 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2019)

    H γκάμα του Opel Corsa είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη που γεννά φυσικά ένα μικρό αυτοκίνητο. Ανάλογα με την έκδοση τονίζεται ή υπερτονίζεται ο οικονομικός του χαρακτήρας στη χρήση (LPG και diesel), ενώ στις πιο συμβατικές αποτελεί έναν αξιόμαχο και πιστό σύντροφο στην καθημερινότητα.

    Οι εκδόσεις με τους 150 ίππους προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε επίπεδο επιδόσεων και η έκδοση GSi μια πιο σπορτίφ οδική συμπεριφορά, από τον άνετο γενικά χαρακτήρα όλων των υπόλοιπων. Ποια είναι η καλύτερη έκδοση λοιπόν, εξαρτάται ξεκάθαρα από τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καθενός.

    Αν κάνει πολλά χιλιόμετρα/έτος, η diesel και η LPG έκδοση θα του αποσβέσουν γρήγορα το ελαφρώς αυξημένο κόστος κτήσης. Αν πάλι θέλει ένα οικονομικό καθημερινό αυτοκίνητο οι βασικές εκδόσεις και παρά τις ελλείψεις σε εξοπλισμό, θα τον ικανοποιήσουν απόλυτα, ενώ αν θέλει ένα σύγχρονο, ευχάριστο εντός και εκτός πόλης Corsa, μπορεί να επιλέξει την έκδοση 120 Years με τον κινητήρα των 1,4 λτ. με τους 90 ίππους και τιμή από 12.680 ευρώ.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    AUTOFIT PASXA
    4green