Ανάσταση για την Lancia ή έχει πεθάνει οριστικά;

Ανάσταση για την Lancia ή έχει πεθάνει οριστικά;

3.636 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2021)

Πόσο πιθανό είναι ένα, δύο ή και περισσότερα μοντέλα να επαναφέρουν την Lancia στο προσκήνιο, ακόμα και αν προτάξει όλα τα βαριά χαρτιά της (Delta, Ypsilon κ.ά.) στο τραπέζι;

Όσο περνούν τα χρόνια χωρίς Lancia, τόσο χάνεται στη λήθη! 

Η Lancia επιστρέφει. Μήπως όμως είναι πολύ αργά για την μάρκα; Μήπως όταν έχει μείνει τόσα χρόνια έξω από την αγορά είναι απλά αδύνατο πραγματικά να επιστρέψει μια μάρκα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πόσα χρόνια θα περιμένεις την αγαπημένη σου μάρκα να αναστηθεί από τις στάχτες της για να τρέξεις αμέσως σε μία νέα έκθεσή της και να αγοράσεις το πρώτο από τα νέα μοντέλα της, όποιο κι αν είναι αυτό; Είναι τόσα τα χρόνια που η Lancia έχει μείνει εκτός αγοράς που όσοι την θυμούνται ακόμη ήταν παιδιά και γέρασαν.

Στοχεύει σε νέους, αλλά πλέον μόνο οι μεγαλύτεροι την θυμούνται!

Δηλαδή αν θυμάσαι ακόμη την Delta Integrale των ράλι, σίγουρα δεν είσαι νέος αγοραστής. Που σημαίνει πως το βασικό κοινό το οποίο η Lancia θεωρεί πως θα κινητοποιηθεί ώστε να σπεύσει να αγοράσει τα νέα της μοντέλα, είναι ήδη κάποιας ηλικίας. Που με τη σειρά του σημαίνει πως αυτό το κοινό δεν θα είναι και ότι πιο «ζεστό» απέναντι σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή, ακόμη κι αν έχει το σήμα της καρδιά του στη μάσκα, αυτό της Lancia.

Μόνο ηλεκτρική αλλά με φουλ ανταγωνισμό

Και φυσικά δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η μάρκα θα είναι μόνο ηλεκτρική. Αυτό είναι αναμενόμενο για κάθε μάρκα, εφόσον μιλάμε για τα επόμενα πέντε χρόνια, μέσα στα οποία αναμένουμε και την επιστροφή της Lancia. Είναι ότι θα έχουν περάσει άλλα πέντε χρόνια, και μαζί με τα μοντέλα της Lancia θα έχουμε μια καταιγίδα νέων μοντέλων από όλους τους άλλους κατασκευαστές που εν τω μεταξύ αγαπήσαμε, εμπιστευθήκαμε και παρά την πρώτη μας καψούρα, τελικά γίναμε πιστοί πελάτες τους.

Πόση Lancia θα έχει μείνει στα μοντέλα της τότε;

Πόσο μάλλον όταν ξέρουμε πως η Lancia θα είναι ακόμη μία συσκευασία από τις πολλές που θα έχουν τυλίξει οι Γαλλο-ιταλοί της Stellantis τις ηλεκτρικές τους πλατφόρμες. Δηλαδή, ναι, θα έχει το σηματάκι εμπρός, θα έχει και την άποψη που ταιριάζει σε μια Lancia, με τα σχεδιαστικά της στοιχεία, την αναμενόμενη ποιότητα και το χαρακτήρα της, αλλά βασικά θα είναι ένα ακόμη Peugeot με άλλο περιτύλιγμα.

Και με τους νεότερους αγοραστές να μην έχουν ιδέα τι θα πει Lancia, τουλάχιστον εκτός Ιταλίας, είναι μάλλον μικρά τα νούμερα που περιμένουμε να δούμε στους δρόμους. Εδώ ολόκληρη Renault έλειψε από την Ελλάδα δύο χρόνια και πήρε άλλα πέντε να ξαναφτάσει τα νούμερα που περιμένει κανείς να κάνει μία τόσο μεγάλη μάρκα.

Οπότε τι περιμένουμε από τη Lancia; Εσείς θα είστε ο πρώτος στην ουρά να πάρει το πρώτο μοντέλο της μάρκας; Ή μήπως σας πέρασε ο «έρωτας» και η μάρκα έχει μάλλον μικρές ελπίδες πραγματικής αναβίωσης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
citroen