Μικρό SUV πόλης με έμπνευση από την G-Class φέρνει η Mercedes

Μικρό SUV πόλης με έμπνευση από την G-Class φέρνει η Mercedes

2.868 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2023)

H Mercedes φαίνεται να σκοπεύει να φέρει στην αγορά ένα νέο SUV πόλης, το οποίο θα είναι τόσο σκληραγωγημένο και «περιπετειώδες» όσο η G-Class.

Μια μικρή G-Class ετοιμάζει η Mercedes

Ένα νέο SUV το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από την G-Class και θα λειτουργεί ως ναυαρχίδα για τη νέα γκάμα μοντέλων της με όνομα «Entry Luxury» φαίνεται πως ετοιμάζει η Mercedes.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ηλεκτρικό αλλά και με θερμικά μοτέρ

Όπως αποκαλύπτουν καινούρια δημοσιεύματα, το μοντέλο θα είναι μικρότερο από την σημερινή G-Class και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Jeep Avenger, το MINI Aceman και το επερχόμενο ηλεκτρικό crossover της Ford. Βάση του θα είναι η ευέλικτη Mercedes Modular Platform (MMA) πλατφόρμα της Mercedes που θα δώσει την δυνατότητα στο μοντέλο θα χρησιμοποιεί θερμικούς κινητήρες αλλά και να τροφοδοτείται από ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Φόρτιση μέσα σε 30 λεπτά, αυτονομία έως 1.125 χιλιόμετρα

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για τη μπαταρία που θα έχει το νέο compact SUV της Mercedes. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η baby G-Class θα έχει την δυνατότητα να φορτίζει την μπαταρία της μέσα σε 30 λεπτά (10-80%) με φορτιστή 350kW. Πιθανό είναι να δούμε το SUV να χρησιμοποιεί μια μπαταρία πυριτίου με θετικό ηλεκτρόδιο με χωρητικότητα 100kWh που θα δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πλησιάσει ακόμα και τα 1.125 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας. Οι θερμικές επιλογές πιθανότητα θα είναι ήπια υβριδικές.

Πριν από το 2026 η παρουσίαση

Η νέα baby G-Class, εάν λάβει το πράσινο φως για να μπει σε παραγωγή, θα γίνει το πέμπτο μοντέλο της γκάμας «Entry Luxury». Όλα τους αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
NON STOP
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel