6 φωτογραφίες »

Το 323 ήταν ένα παραδοσιακό τετράθυρο σεντάν, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Μισό» Mazda 323 ψάχνει αγοραστή

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2020)

Αυτό το Mazda 323 είναι μοναδικό στον κόσμο, απέχοντας παρασάγγας από το μοντέλο που βγήκε πριν από μερικές δεκαετίες από τη γραμμή παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας. Μάλιστα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου ιδιοκτήτη.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του Facebook Marketplace όπου το εν λόγω 323, εξίσου γνωστό και με τις ονομασίες Familia ή Protege, έχει τοποθετηθεί για πώληση τις τελευταίες 40 εβδομάδες. Φυσικά όπως θα έχετε καταλάβει δεν μιλάμε για ένα εργοστασιακό μοντέλο αλλά για κάτι πολύ διαφορετικό.
 
Το συγκεκριμένο 323 ήταν ένα παραδοσιακό τετράθυρο σεντάν, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση κάτι συνέβη και ο Αμερικανός ιδιοκτήτης του αποφάσισε να κόψει και να ξαναενώσει το αυτοκίνητο, αφαιρώντας από πάνω του το μεσαίο τμήμα. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν αυτό το αυτοκίνητο έχει όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να κινηθεί νόμιμα στο δρόμο, ενώ φυσικά οι όλες μετατροπές θα έχουν επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις προδιαγραφές  ασφάλειάς.
 
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και στο εσωτερικό όπου το πίσω κάθισμα έχει μεταφερθεί μπροστά! Παράλληλα το πορτμπαγκάζ έχει εξοπλιστεί με δύο ηχεία, ενώ παντού δεσπόζει το έντονο μπλε χρώμα.
 
Το ιδιαίτερο αυτό 323 που ψάχνει ιδιοκτήτη κοντά ένα χρόνο, βρίσκεται στο Rhode Island των ΗΠΑ και πωλείται για 2.200 δολάρια (περίπου 2.000 ευρώ). Όπως φαίνεται θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να πωλείται.

Toyota
moto