Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στη Maserati Grecale
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στη Maserati Grecale

2.123 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

H Μaserati Grecale πραγματοποίησε τον τελευταίο σκέλος των δοκιμών της σε ακραίες καιρικές συνθήκες στην Σκανδιναβία.

Έρχεται την άνοιξη η Maserati Grecale

Η νέα Maserati Grecale ήταν προγραμματισμένο να κάνει ντεμπούτο τον περασμένο Νοέμβριο αλλά η έλλειψη μικροτσίπ ανάγκασε την εταιρεία να αναβάλει την παρουσίασή της μέχρι την άνοιξη του 2022. Αυτή η εξέλιξη έδωσε τον χρόνο στους μηχανικούς της φίρμας να βάλουν τις τελευταίες πινελιές πάνω στο μοντέλο σε δοκιμές που έλαβαν χώρα στην Σουηδία.

Η Maserati δημοσίευσε μια σειρά από νέες εικόνες του αυτοκινήτου από τα τεστ που έκανε στην σκανδιναβική χώρα πάνω σε άσφαλτο, χιόνι και πάγο. Όπως αποκάλυψε η φίρμα, το τελευταίο σκέλος των δοκιμών περιλάμβανε δοκιμές για να βελτιωθεί η πρόσφυση και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο μικρή από την Levante, πάνω στην πλατφόρμα Giorgio της Alfa Romeo Stelvio

 Η Grecale θα «καθίσει» κάτω από την Levante στην γκάμα της φίρμας, σχεδιαστικά δεν απομακρύνεται πολύ από αυτή, με τις πρώτες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως οι σχεδιαστές της έχουν προσφέρει μεγαλύτερη γρίλια. Γνωρίζουμε επίσης πως θα κάνει χρήση της Giorgio πλατφόρμας που χρησιμοποιεί και η Alfa Romeo Stelvio και θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Cassino της Ιταλίας. 

Πανίσχυρη με επιλογές στα 2 και 3 λίτρα

Όσον αφορά την φαρέτρα κινητήριων συνόλων, η Grecale θα εξοπλιστεί με ήπια υβριδικό υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο μοτέρ απόδοσης 300 ίππων αλλά και με 3λιτρο V6 κινητήρα μεγαλύτερης ισχύος. Την κίνηση στους τροχούς θα στέλνει ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Ντεμπουτάρει την άνοιξη!
- Πιο μικρή από την Levante
- Πάνω στην πλατφόρμα Giorgio της Alfa Romeo Stelvio
- Πανίσχυρη με επιλογές στα 2 και 3 λίτρα
Θα μπορέσει αυτό το SUV να φέρει ξανά στο προσκήνιο τη Maserati;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center