Νέα 911 Targa GTS για τα 50 χρόνια του τμήματος Porsche Design
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα 911 Targa GTS για τα 50 χρόνια του τμήματος Porsche Design

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2022)

Η Porsche 911 Edition 50 Years Porsche Design είναι μία 911 Targa GTS που κατασκευάστηκε για τους εορτασμούς των 50 ετών από την ίδρυση του τμήματος Porsche Design.

Γιορτάζει τα 50 χρόνια το τμήμα Porsche Design

Με μία ειδική έκδοση της Porsche 911 Targa GTS γιορτάζονται στη γερμανική φίρμα τα 50 χρόνιας παρουσίας του τμήματος Porsche Design. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία για να καταστήσει ακόμα πιο ιδιαίτερο το συγκεκριμένο μοντέλο θα κατασκευάσει μόνο 750 αυτοκίνητα, τα οποία και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε μαύρο χρώμα και επετειακά λογότυπα

Το νέο μοντέλο που έλαβε το όνομα... «σιδηρόδρομο» Porsche 911 Edition 50 Years Porsche Design θα είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, ωστόσο η χαρακτηριστική μπάρα Targa είναι βαμμένη σε Satin Platinum. Επίσης το αυτοκίνητο θα ξεχωρίζει από τα λογότυπα Porsche Design στις πόρτες και ένα σήμα «50 Years Porsche Design» στο πίσω μέρος. Οι ζάντες θα έχουν μέγεθος 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω, ενώ οι δαγκάνες των φρένων έχουν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Επιπλέον χαρακτηριστικά στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν καρό σχέδιο σε συνδυασμό μαύρου και γκρι υλικού Sport-Tex, ενώ τα προσκέφαλα φέρουν το λογότυπο 50 Years Porsche Design. Μια ασημένια, αριθμημένη πινακίδα στο ταμπλό δείχνει τον αριθμό παραγωγής του αυτοκινήτου, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η υπογραφή του ιδρυτή της Porsche Design, Ferdinand Alexander Porsche. Από κει και πέρα, το μοντέλο διαθέτει μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά που συνήθως δεν είναι στάνταρ σε μία 911 Targa 4 GTS. Ένα από αυτά είναι τα προσαρμοζόμενα σπορ καθίσματα Plus 18 κατευθύνσεων, οι ζώνες ασφαλείας είναι σε χρώμα Slate Grey, ενώ το ρολόι στο ταμπλό προσφέρεται με ξεχωριστό κόκκινο δείκτη για να μετρά τα δευτερόλεπτα. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw