• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο μονοθέσιο VJM10 της Sahara Force India διαθέτει νέο «κοστούμι», στο οποίο πλέον το κυρίαρχο χρώμα είναι το ασημί και όχι το μαύρο.

Ο Sergio Perez και ο νέος team-mate, Esteban Ocon, μας έδειξαν το μονοθέσιο με τον κινητήρα της Mercedes, στην πίστα του Silverstone που βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιο της Force India.

Νέα Force India VJM10

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2017

Oι άνθρωποι της Force India παρουσίασαν το νέο τους μονοθέσιο VJM10, με το οποίο φιλοδοξούν να πάρουν κάτι περισσότερο από την περσινή 4η θέση, την καλύτερη στη δεκαετή παρουσία τους στην F1.

 
Οι πιλότοι της Force India, Sergio Perez και Esteban Ocon, ήταν αυτοί που αποκάλυψαν το νέο μονοθέσιο VJM10, με το οποίο η ομάδα θα συμμετάσχει για 10η σεζόν στην Formula 1, υπό την ιδιοκτησία του Vijay Mallya.
 
Μάλιστα, οι άνθρωποί της θέλουν να πάνε ακόμα πιο ψηλά από πέρσι, την καλύτερή τουςς δηλαδή χρονιά ως τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς κατέλαβαν την 4η θέση στους κατασκευαστές.
   
Ο Sergio Perez και ο νέος team-mate, Esteban Ocon, μας έδειξαν το μονοθέσιο με τον κινητήρα της Mercedes, στην πίστα του Silverstone που βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιο της Force India. Το νέο μονοθέσιο VJM10 διαθέτει νέο «κοστούμι», στο οποίο πλέον το κυρίαρχο χρώμα είναι το ασημί και όχι το μαύρο.
 
Υπενθυμίζουμε πως η Sahara Force India είναι η τέταρτη ομάδα της F1 που μας δείχνει το νέο της μονοθέσιο. Έχουν προηγηθεί οι Williams, Sauber και Renault, ενώ σειρά έχει αύριο η μεγάλη πρωταγωνίστρια, η πρωταθλήτρια Mercedes και το νέο της «όπλο» W08.