O Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής Dmitry Lazarev παρουσίασε μια επεξεργασμένη εικόνα ενός Lamborghini hypercar που ο ίδιος καλεί Forsennato.

Στο πλαϊνό μέρος, δεσπόζει ο μεγάλος αεραγωγός δίπλα από την θύρα.

H σχεδιαστική του γλώσσα χαρακτηρίζεται ακραία.

Νέα Lambo hypercar

4.032 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2018)

Aνεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε την πρόταση του για ένα νέο hypercar της Lamborghini που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί. Πώς σας φαίνεται;

H Lamborghini είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που πάντα εντυπωσίαζε τους φίλους της αυτοκίνησης χάρη τόσο στις επιδόσεις των μοντέλων της όσο και στην αιχμηρή σχεδίαση τους. Concept όπως η Terzo Μillenio και μοντέλα περιορισμένης παραγωγής, όπως η Centenario, έχουν δώσει το στίγμα τους σχεδιαστικά, ενώ και η Urus δίνει άλλο ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να καταφέρει η ιταλική φίρμα.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής Dmitry Lazarev παρουσίασε μια επεξεργασμένη εικόνα ενός Lamborghini hypercar που ο ίδιος καλεί Forsennato. H σχεδιαστική του γλώσσα χαρακτηρίζεται ακραία και είμαστε σίγουροι πως αν κάτι τέτοιο γινόταν πραγματικότητα, θα προκαλούσε σίγουρα τον θαυμασμό.
 
Ο πρόβολος του είναι φουτουριστικός και αποτελείται από λεπτά φωτιστικά σώματα LED και πλήθος ανθρακονημάτινων αεροδυναμικών εξαρτημάτων. Το καπό όπως και το αμάξωμα στο σύνολο του είναι φουλ στις νευρώσεις. Στο πλαϊνό μέρος, δεσπόζει ο μεγάλος αεραγωγός δίπλα από την θύρα που χρησιμεύει για την σωστή ψύξη του μοτέρ ενώ στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας συμπληρώνει επιτυχημένα την αεροδυναμική και σπορ σχεδίαση του μοντέλου.

O Ρώσος σχεδιαστής δεν έχει κάνει γνωστό κάτι για το κινητήριο σύνολο του, ωστόσο δεν είναι δύσκολο να το φανταστούμε με ένα μοτέρ που θα «φλερτάρει» σε απόδοση με τους 1.000 ίππους.

Θα θέλατε να δείτε κάτι τέτοιο να γίνεται πραγματικότητα;
 

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL