Η νέα Mercedes CLS (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) αναμένεται να λανσαριστεί στα μέσα του 2018.

Η νέα Mercedes CLS (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) αναμένεται να λανσαριστεί στα μέσα του 2018.

Νέα Mercedes CLS το 2018

7.358 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2016)

Η επόμενη Mercedes-Benz CLS ετοιμάζεται για το 2018, αποτελώντας την τετράθυρη coupe εκδοχή της νέας E-Class. Δείτε από σήμερα το πώς θα μοιάζει αλλά και τι χαρακτηριστικά αναμένεται να έχει.

Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η νέα E-Class, οι φίλοι της Mercedes αναρωτιούνται πότε θα δούν και την επόμενη εκδοχή της CLS. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο τετράθυρο coupe sedan αναμένεται να λανσαριστεί στα μέσα του 2018. Σε ό,τι αφορά στη μορφή της, όπως βλέπουμε και στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας, ενώ φυσικά θα διατηρήσει την επικλινή οροφή της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Φημολογείται πως στη νέα της γενιά η CLS θα αφήσει πίσω της την έκδοση Shooting Brake, καθώς λέγεται πως θα υπάρξει νέο σχετικό μοντέλο το ποίο ενδέχεται να ονομαστεί CLE. Από τη στιγμή που η υπάρχουσα CLS στηρίζεται στην προηγούμενη E-Class, εύλογα η νέα της εκδοχή θα πατήσει στην καινούργια E-Class, παίρνοντας και αυτή την πλατφόρμα MRA. Οι φήμες, τέλος, θέλουν το νέο 6κύλινδρο σε σειρά σύνολο που ετοιμάζεται για την ανανεωμένη S-Class, να αντικαθιστά και στην CLS την έκδοση V6. Σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητο θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή των BMW Σειρά 6 και Audi A7.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI LINGLONG AGORAZO
skoda