Νέα Mercedes E-Class Estate: Βενζίνη, diesel και PHEV έως 313 ίππους
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes E-Class Estate: Βενζίνη, diesel και PHEV έως 313 ίππους

5.981 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2023)

Πρεμιέρα έκανε η νέα Mercedes E-Class Estate, όντας μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτοντας τρεις οθόνες και μία κάμερα για selfie, όπως η σεντάν, ενώ θα προσφέρεται στην Ευρώπη με βενζίνη, diesel αλλά και ως Plug-in υβριδική.

Μεγαλύτερη από την προηγούμενη

Πριν από περίπου δύο μήνες αποκαλύφθηκε η νέα Mercedes E-Class και σήμερα η γερμανική luxury μάρκα προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της βάγκον έκδοσης, γνωστής με το όνομα Mercedes E-Class Estate.
 
Περνώντας απευθείας στο κυρίως θέμα, η νέα Mercedes E-Class Estate έρχεται όντας μεγαλύτερη από το μοντέλου που αντικαθιστά. Το μεταξόνιό του έχει επεκταθεί κατά 22 χιλιοστά (2.961 χλστ.), ενώ το πλάτος κατά 28 χιλιοστά (1.880 χλστ.). Το μήκος είναι με τη σειρά του αυξημένο κατά 4 χιλιοστά (4.949 χλστ.), ενώ το ύψος κατά μόλις 1 χιλιοστό (1.469 χλστ.). Η αύξηση των διαστάσεων προσφέρει στους επιβάτες περισσότερους χώρους για τα πόδια και τους αγκώνες, ενώ μεγαλώνει και τον χώρο αποσκευών. Μιλώντας για αυτόν, με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους το πορτμπαγκάζ μπορεί να φιλοξενήσει 615 λίτρα, αριθμός που αυξάνεται στα 1.830 λίτρα αν αναδιπλωθούν. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ επηρεάζεται μόνο στην PHEV έκδοση του γερμανικού luxury βάγκον λόγω του ηλεκτροκίνητου υβριδικού συστήματος, με τους αριθμούς να αναφέρουν 460 ή 1.785 λίτρα, ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων. Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση στον χώρο αποσκευών γίνεται μέσω μιας ηλεκτρικά λειτουργικής πόρτας, που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA