Σε ένα εντυπωσιακό «ηλιόλουστο» κίτρινο χρώμα ντύθηκε η τρίτη γενιά της Mercedes-Benz SLC.

Διαθέσιμη στις εκδόσεις SLC 300 και AMG SLC43, η Final Edition θα μπει στην αγορά των ΗΠΑ το 2020.

Το roadster πατάει σε ζάντες 18 ιντσών, με μεταλλικά και μαύρα χαρακτηριστικά.

Αυτοί που θα επιλέξουν την SLC 300 Final Edition, το μοντέλο θα λάβει ένα γκρι χρώμα (Selenite Grey) και θα επωφελείται από μπροστινό προφυλακτήρα AMG.

Στο εσωτερικό, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν δερμάτινη ταπετσαρία μαύρου και ασημένιου χρώματος με γκρι ραφές.

Νέα Mercedes SLC Final Edition

7.552 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2019)

Σε ένα εντυπωσιακό «ηλιόλουστο» κίτρινο χρώμα ντύθηκε η τρίτη γενιά της Mercedes-Benz SLC, με τη γερμανική μάρκα να «αποχαιρετά» το δημοφιλές roadster με το λανσάρισμα μίας ειδικής έκδοσης που πήρε την ονομασία Final Edition.

Διαθέσιμη στις εκδόσεις SLC 300 και AMG SLC 43, η Final Edition θα μπει στην αγορά των ΗΠΑ το 2020, με τις αποχρώσεις που προσφέρει η εταιρεία να έχουν άμεση σχέση με την αρχική SLK που έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της το 1996. Συγκεκριμένα το αμάξωμα της AMG SLC 43 έρχεται αποκλειστικά βαμμένο στο αυτό το κίτρινο χρώμα, ωστόσο για τις… ανάγκες της αντίθεσης τα μαύρα χαρακτηριστικά κάνουν την εμφάνισή τους στη γρίλια, στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ενώ διακριτική παρουσία έχουν τα μεταλλικά διακοσμητικά. Το roadster πατάει σε ζάντες 18 ιντσών, με μεταλλικά και μαύρα χαρακτηριστικά.
 
Αυτοί που θα επιλέξουν την SLC 300 Final Edition, το μοντέλο εφοδιάζεται με ένα γκρι χρώμα (Selenite Grey) και αποκτά πιο «άγριο» look με τον μπροστινό προφυλακτήρα της AMG. Οι λαβές των θυρών και τα καπάκια των καθρεπτών είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, όπως επίσης και οι τροχοί AMG 18 ιντσών με πέντε ακτίνες. Το κάμπριο μοντέλο θα διατίθεται στάνταρ με το πακέτο AMG Line που μειώνει την ανάρτηση κατά 10 χιλιοστά και εξοπλίζει το αυτοκίνητο με μεγαλύτερα φρένα με αεριζόμενους δίσκους.
 
Τέλος στο εσωτερικό, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν δερμάτινη ταπετσαρία μαύρου και ασημένιου χρώματος με γκρι ραφές, ενώ τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι στάνταρ. Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές.   

NEO TRANSPORTER
test center