Το βιβλίο με τις παραγγελίες θα ανοίξει στις 7 Μαΐου.

Οι μηχανικοί της εταιρείες θέλησαν να μειώσουν το βάρος της Speedster.

Η 911 Speedster θα γίνεται διαθέσιμη μόνο με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της μάρκας.

Nέα Porsche 911 Speedster

2.087 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2019)

Τεσσάρων λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα με απόδοση 508 άλογα έδωσε στην νέα Speedster η Porsche κάνοντας παράλληλα ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μειώσει το βάρος της. Δείτε περισσότερα.

Στην επίσημη παρουσίαση της νέας 911 Speedster προχώρησε μόλις η Porsche στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης ,λίγο χρονικό διάστημα αφού είχε δώσει μια πρώτη γεύση στο κοινό για το τι πρέπει να περιμένει μέσω ενός concept το 2018.

Η ισχύς της Porsche 911 Speedster πηγάζει από έναν 6κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 508 ίππων και 469 Νm ροπής με την μάρκα να κάνει λόγο πως το στροφόμετρο μπορεί να φτάσει έως και τις 9.000 σ.α.λ. Η 911 Speedster θα γίνεται διαθέσιμη μόνο με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της μάρκας που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το σπριντ μέχρι τα 96 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 309 χλμ./ώρα.
 
Οι μηχανικοί της εταιρείες θέλησαν να μειώσουν το βάρος της Speedster όσο το δυνατόν περισσότερο και για αυτό η θύρα του εμπρός πορτ-μπαγκάζ, τα εμπρός φτερά και το πίσω καπό του μοτέρ είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Για τον ίδιο λόγο, το μοντέλο δεν προσφέρεται με air-condition στον στάνταρ εξοπλισμό και εξοπλίζεται με κεραμικά φρένα (το air-condition προσφέρεται προαιρετικά χωρίς κάποιο κόστος αν το επιθυμεί ο πελάτης). Αλλα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας Speedster είναι οι 20άρες Satin Black ζάντες αλουμινίου και η υφασμάτινη χειροκίνητη οροφή.

Το βιβλίο με τις παραγγελίες θα ανοίξει στις 7 Μαΐου.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL