Τη γκάμα της Macan επέκτεινε η Porsche παρουσιάζοντας τη νέα GTS.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούμε τη συγκεκριμένη έκδοση.

Η Macan GTS χρησιμοποιεί ένα twin-turbo 2,9 λίτρων V6 κινητήρα που προσφέρει 380 ίππους και 519 Nm ροπής.

Στο οπτικό κομμάτι η Macan GTS λαμβάνει μαύρα χαρακτηριστικά τα οποία τα βρίσκουμε στα δύο άκρα, αλλά και στο προφίλ.

Η Porsche Macan GTS είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία με την τιμή της στη Γερμανία να ξεκινά από τις 77.880 ευρώ.

Νέα Porsche Macan GTS

4.594 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2019)

Τη γκάμα της Macan επέκτεινε η Porsche παρουσιάζοντας τη νέα GTS, η οποία ήρθε να τοποθετηθεί μεταξύ της Macan S και της Macan Turbo.


Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούμε τη συγκεκριμένη έκδοση, ωστόσο η νέα Macan GTS έρχεται με περισσότερη ισχύ από τον προκάτοχό της, εξοπλισμένη με ένα αναβαθμισμένο κινητήρα, αλλά και διαφοροποιήσεις τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.
 
Η Macan GTS χρησιμοποιεί ένα twin-turbo 2,9 λίτρων V6 κινητήρα που προσφέρει 380 ίππους και 519 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK της Porsche, ενώ η μάρκα υποστηρίζει πως ο συνδυασμός αυτός την καθιστά ικανή να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλπετα, ενώ όταν το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το πακέτο Sport Chrono ο χρόνος που χρειάζεται μειώνεται στα 4,7 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα οριοθετείται στα 261 χλμ./ώρα.
 
Η πιο σπορ Macan όπως αναφέρει η Porsche, είναι εξοπλισμένη με την αερανάρτηση της εταιρείας, ειδικούς τροχούς RS Spyder 20 ιντσών, σπορ σύστημα εξάτμισης, αλλά και ένα ισχυρό σύστημα πέδησης με δίσκους 360 χιλιοστών μπροστά και 330 χιλιοστών πίσω. 
 
Στο οπτικό κομμάτι η Macan GTS λαμβάνει μαύρα χαρακτηριστικά τα οποία τα βρίσκουμε  στα δύο άκρα, αλλά και στο προφίλ. Στη καμπίνα η γερμανική φίρμα χρησιμοποιεί το δέρμα Alcantara στο κέντρο των καθισμάτων, την κεντρική κονσόλ, το υποβραχιόνιο και τα πάνελ των θυρών. Ταυτόχρονα μέρος στη διακόσμηση παίρνουν και τα μεταλλικά στοιχεία που προσδίνουν ακόμα περισσότερα σπορ χαρακτηριστικά. Στον προαιρετικό εξοπλισμό για το εσωτερικό μεταξύ άλλων μπορεί κανείς να βρει premium ηχοσύστημα της Bose, σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone, ιονιστή αέρα και θερμαινόμενο παρμπρίζ.
 
Η Porsche Macan GTS είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία με την τιμή της στη Γερμανία να ξεκινά από τις 77.880 ευρώ.

Mercedes
test center