Νέα έκδοση Estrema για τις Alfa Romeo Giulia & Stelvio
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Estrema για τις Alfa Romeo Giulia & Stelvio

5.949 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2022)

Η Alfa Romeo αποκαλύπτει τις ειδικές εκδόσεις "Estrema" των Giulia και Stelvio που ενσαρκώνουν τη φιλοσοφία της μάρκας για τεχνική αρτιότητα και απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Για τους εραστές της οδηγικής απόλαυσης

Με αφετηρία την έδρα της Alfa Romeo F1 Team ORLEN, η ιταλική μάρκα παρουσιάζει την ειδική έκδοση των Giulia και Stelvio με όνομα Estrema. Εξοπλισμένη με μια σειρά ειδικών χαρακτηριστικών, η σειρά αυτή προσεγγίζει τις κορυφαίες εκδόσεις Quadrifoglio. Η Estrema είναι η πρώτη ειδική σειρά των Giulia και Stelvio που θα είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γεμάτη καλούδια η έκδοση

Τόσο η Giulia Estrema, όσο και η Stelvio Estrema διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση “Alfa Active Suspension”, η οποία ρυθμίζει σε πραγματικό χρόνο την απόσβεση σε συνεργασία με το σύστημα CDC (Chassis Domain Control) και το σύστημα παραμετροποίησης DNA, Αντίστοιχα στο βασικό εξοπλισμό βρίσκεται το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που μέσω της ιδανικής κατανομής της ροπής μεγιστοποιεί την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Όπως και σε όλα τα μοντέλα των Giulia και Stelvio, το παρών δίνουν ο άξονας μετάδοσης από ανθρακονήματα, το καινοτόμο σύστημα πέδησης brake-by-wire IBS και βέβαια η ανάρτηση με διπλά ψαλίδια στους εμπρός τροχούς και πολλαπλούς συνδέσμους στους πίσω.

Στις εκδόσεις Estrema τα παραπάνω μηχανικά στοιχεία συνδυάζονται με την ευρεία χρήση τμημάτων από ανθρακονήματα στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό, όπου μαζί με τα σπορ καθίσματα με επένδυση από Alcantara και τις κόκκινες ραφές γίνεται απόλυτα σαφής η σύνδεση με το χώρο των αγώνων.

Σε βενζίνη και diesel με έως 280 άλογα

Οι Giulia και Stelvio Estrema εφοδιάζονται με το προηγμένο ηλεκτρομηχανικό σύστημα τετρακίνησης Q4, το οποίο μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς και έχει τη δυνατότητα εμπλοκής και των εμπρός τροχών μεταφέροντας έως και το 50% της ροπής μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Για τις Estrema διαθέσιμοι είναι o 2.0 Turbo των 280hp και ο 2.2 Turbo Diesel των 210hp, οι οποίοι συνεργάζονται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων με τα αλουμινένια “paddles”.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
skoda