Νέα έκδοση Night Edition της Mercedes E-Class
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Night Edition της Mercedes E-Class

3.318 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

Τη νέα έκδοση Night Edition για την E-Class παρουσίασε η Mercedes, αυξάνοντας έτσι τον πλουραλισμό των εκδόσεων τους τρέχοντος μοντέλου, την ώρα που εξελίσσει τη νέα γενιά.

Διαθέσιμη σε τέσσερα στυλ αμαξώματος

Την ώρα που στην Mercedes «τρέχουν» την εξέλιξη της νέας γενιάς της E-Class, η γερμανική μάρκα προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης Night Edition για το τρέχον μοντέλο. Το εν λόγω μοντέλο που είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, έχει ως βάση του την έκδοση AMG Line που συνοδεύεται με το Night Package και προσφέρεται και για τα τέσσερα στυλ αμαξώματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μαύρα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό

Στις διαθέσιμες εικόνες βλέπουμε μόνο το κουπέ και το καμπριολέ προς το παρόν καθώς τα δίθυρα μοντέλα θα είναι τα πρώτα που θα βγουν στην αγορά. Το σεντάν και το βάγκον θα ακολουθήσουν σύντομα. Όπως υποδηλώνει το όνομα της ειδικής έκδοσης, η Night Edition E-Class έρχεται με μια ποικιλία από σκούρες πινελιές. Για παράδειγμα, αυτά μπορούν να εντοπιστούν στην «διαμαντένια» μπροστινή μάσκα, όπως και στις απολήξεις της εξάτμισης. Στα μπροστινά φτερά παρατηρούμε το σήμα «Night Edition», ενώ η Mercedes λέει ότι το σεντάν και το βάγκον θα συνοδεύονται από μαύρη πίσω αεροτομή.

Πολυτελές εσωτερικό με πλήρη εξοπλισμό

Μπαίνοντας μέσα στην καμπίνα, η Night Edition διαμορφώνει ένα όμορφο εσωτερικό με μαύρη δερμάτινη επένδυση. Εναλλακτικά, οι αγοραστές μπορούν να έχουν την E-Class με συνδυασμό Alcantara και δέρματος. Η κεντρική κονσόλα που έρχεται από ξύλο τέφρας φέρει το λογότυπο «Night Edition», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και ταμπλό με δερμάτινη επένδυση, δείγμα πως τα μοντέλα είναι πλήρως εξοπλισμένα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto