Μία νέα έκδοση της Ghibli θα φέρει στη παραγωγή η Maserati μέσα στον Οκτώβριο.

Η έκδοση θα ονομάζεται Ribelle και η ιταλική φίρμα σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 200 μονάδες.

H μάρκα προσφέρει στη διάθεση του κοινού το προαιρετικό πακέτο Ribelle Plus.

Νέα έκδοση της Maserati για τη Ghibli

2.248 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2018)

Μία νέα έκδοση της Ghibli θα φέρει στη παραγωγή η Maserati μέσα στον Οκτώβριο, η οποία πρόκειται να κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Η έκδοση αυτή θα ονομάζεται Ribelle και η ιταλική φίρμα σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 200 μονάδες. Σύμφωνα με τη Maserati, αυτό που κάνει την έκδοση Ribelle ιδιαίτερη σε σχέση με άλλα μοντέλα Ghibli είναι ο αποκλειστικός σχεδιασμός της και τα κομψά εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία συνδυάζονται μέσω ενός κόκκινου χρώματος, όπως και οι δαγκάνες του συστήματος πέδησης που έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μέσω των ζαντών  μεγέθους 19 ιντσών.
Σε ολόκληρο το εσωτερικό, η Ghibli Ribelle συνδυάζει το κόκκινο χρώμα μαζί με το μαύρο, ενώ στην κεντρική κονσόλα έχει τοποθετηθεί μία μικρή ταμπέλα η οποία υπενθυμίζει σε αυτούς που τη διαβάζουν πως πρόκειται για μία από τις 200 μονάδες που έχουν παραχθεί παγκοσμίως.
 
Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά η μάρκα προσφέρει στη διάθεση του κοινού το προαιρετικό πακέτο Ribelle Plus, το οποίο προσθέτει φιμέ τζάμια, προβολείς LED Matrix, ηλιοροφή και ένα premium ηχοσύστημα Harman Kardon.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι 200 μονάδες της Ghibli Ribelle μπορούν να παραγγελθούν και με τις τρεις επιλογές V6 κινητήρων που υπάρχουν για την απλή Ghibli και συγκεκριμένα με αυτή του turbo-diesel των 275 ίππων, αλλά και των δύο βενζινοκινητήρων των 350 και των 430 ίππων.  

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER