6 φωτογραφίες »

Νέα σπορ έκδοση XPower για το MG6

2.291 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2021)

Το MG6 έλαβε μία νέα XPower έκδοση, που το καθιστά ακόμα πιο σπορ και δυναμικό.

Τη νέα έκδοση XPower για το MG6 ανακοίνωσε η MG δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες για το νέο μοντέλο το οποίο ωστόσο αναμένεται να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Αν και το χαρακτηρίζει ως «το πρώτο επίσημο εργοστασιακό μοντέλο της εταιρείας που διαθέτει την απόλυτη αισθητική αγώνων», η MG δεν έδωσε πολλές πληροφορίες επ` αυτού.

 
Από τις εικόνες μπορούμε να δούμε πως το MG6 XPower διαθέτει μια επιθετική μπροστινή μάσκα με ανασχεδιασμένες εισόδους αέρα. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα μπροστινό σπλίτερ, αλλά και τη γρίλια να κοσμείται από κάθετες μπάρες. Προχωρώντας πιο πίσω, το μοντέλο έχει εξοπλιστεί πλευρικές ποδιές, πολυάκτινες ζάντες και ένα μεγάλο αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος που φιλοξενεί το σπορ σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων. Κλείνοντας δε γίνεται να μην αναφέρουμε την μεγάλη αεροτομή.
 
Το σπορ στυλ συνεχίζεται στην καμπίνα, καθώς οι οδηγοί θα βρουν πράσινες ζώνες ασφαλείας και σπορ καθίσματα με κεντημένο το λογότυπο XPower. Το flat-bottom τιμόνι, οι πράσινες ραφές, αλλά και μία μεγάλη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, είναι επίσης κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά.
 
Αναφορικά με τον κινητήρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία, αλλά η εταιρεία είπε πως σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες.

Toyota
moto