Το αυτοκίνητο θεωρείται από την μάρκα επιτυχημένο, άρα δεν θα αλλάξει ριζικά παρά μόνο στον τεχνολογικό του εξοπλισμό.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το αυτοκίνητο θεωρείται από την μάρκα επιτυχημένο, άρα δεν θα αλλάξει ριζικά παρά μόνο στον τεχνολογικό του εξοπλισμό.

Νέα σχεδίαση για το νέο C4 Cactus

6.993 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2017)

Υψηλόβαθμα στελέχη της Citroen αποκάλυψαν ότι το επόμενο Cactus θα διαφοροποιηθεί αρκετά σε σχέση με το τωρινό σε εμφάνιση. Μάθετε πως και γιατί!

Η Citroen έχει επενδύσει στη διαφορετικότητα και στο παρελθόν έχει κερδίσει το στοίχημα (βλέπε τον θρυλικό «βάτραχο» DS, το μοναδικό σε απλότητα και πρακτικότητα 2CV, την Xantia με την ενεργητική ανάρτηση κτλ.).  Όσον αφορά στο C4 Cactus, η Citroen έκανε την διαφορά μετά στενόμακρα LED φωτιστικά σώματα, τις ράγες οροφής αλλά και  τους «πρησμένους» προφυλακτήρες «air bumps» στο πλάι, που έχουν μέσα τους παγιδευμένο αέρα και υπόσχονται προστασία από τις μικρογρατζουνιές. 

Η Citroen έχει επενδύσει στη διαφορετικότητα και στο παρελθόν έχει κερδίσει το στοίχημα.

Η Citroen έχει επενδύσει στη διαφορετικότητα και στο παρελθόν έχει κερδίσει το στοίχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μετά από αυτά τα λίγα χρόνια που το Cactus βρίσκεται στις αγορές, το μοντέλο αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να λάβει μια ανανεωμένη εμφάνιση ενώ λίγο αργότερα ίσως φτάσει και το Cactus νέας γενιάς.

Όσον αφορά στην ανανεωμένη του έκδοση, κατά πάσα πιθανότητα σύμφωνα με τις διαρροές δεν θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις τόσο στην παλέτα των μηχανικών συνόλων του όσο και στην εξωτερική του εμφάνιση. Το αυτοκίνητο θεωρείται από την μάρκα επιτυχημένο, άρα δεν θα αλλάξει ριζικά παρά μόνο στον τεχνολογικό του εξοπλισμό.
 
Η CEO της Citroen, κα Linda Jackson  δήλωσε σε διεθνή μέσα: «H ανανεωμένη έκδοση του C4 Cactus είναι έτοιμη. Θα το αλλάξουμε για να ταιριάξει καλυτέρα στην στρατηγική μας, ξέρετε ότι η Citroen πάντα πρωτοπορεί».

Το μοντέλο αναμένεται να έχει πιο σημαντικές και μεγαλύτερες αλλαγές στην νέα του γενιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, το επόμενο Cactus θα χάσει λίγο από την SUV σχεδίαση του και θα υιοθετήσει μια πιο κλασική εμφάνιση hatchback χωρίς τα air bumps που το έκαναν να ξεχωρίζει. Ο επικεφαλής στρατηγικής της μάρκας Xavier Peugeot δήλωσε σχετικά: « Δεν πρέπει να είμαστε «κρατούμενοι» των air bumps, άρα θα τα προσθέτουμε ανάλογα τα μοντέλα, τις κατηγορίες και τις αγορές. Θα κατασκευάσουμε νέα αυτοκίνητα στους επόμενους μήνες και θα έχουμε τρόπους να κρατήσουμε τα air bumps». Σύμφωνα με το Peugeot, οι σχεδιαστές «θα κρατήσουν το πνεύμα του Cactus ζωντανό».

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα της επόμενης γενιάς του Cactus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto