Νέο Audi Q5 e-tron: Πλήρως ηλεκτρικό SUV με έως 306 άλογα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Audi Q5 e-tron: Πλήρως ηλεκτρικό SUV με έως 306 άλογα

3.688 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2021)

H Audi παρουσίασε το νέο Q5 e-tron, ένα 7θέσιο ηλεκτρικό SUV που αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε για την Κίνα. Για αυτόν τον λόγο, δεν πρόκειται να το δούμε στα μέρη μας.

Στην παρουσίαση του Q5 E-Tron προχώρησε η Audi, λίγους μήνες αφότου ήρθαν στο φως οι πρώτες εικόνες του μοντέλου, μέσω του υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μόνο για την Κίνα

Το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά η πιο premium έκδοση του Volkswagen ID.6 που έχει ήδη παρουσιαστεί. Και τα δύο αυτοκίνητα έχουν σχεδιαστεί με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των Κινέζων και δεν πρόκειται να τα δούμε στην Ευρώπη. Το 7θέσιο Q5 e-tron είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Audi που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία VW-SAIC.

Σε τρεις εκδόσεις με έως 306 άλογα 

Η Audi Q5 e-tron θα διατεθεί σε μια σειρά από εκδόσεις ανάλογα με την μπαταρία και την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα. Η έκδοση «40» εξοπλίζεται με μια μπαταρία 83,4 kWh και ένα μόνο ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο στον πίσω άξονα, το οποίο αποδίδει 204 ίππους. Η «50» εξοπλίζεται με ακόμη ένα μπροστά στον μπροστινό άξονα και προσφέρει συνδυαστική ισχύ 306 ίππων με την ίδια μπαταρία, ενώ υπάρχει και μια «βασική» έκδοση «35» με ένα μοτέρ απόδοσης 180 ίππων και μια μπαταρία 55 kWh.

Το Q6 e-tron προ των πυλών

Aν και το Q5 e-tron δεν θα έρθει στην Ευρώπη, η Audi εργάζεται ήδη πάνω στο Q6 e-tron που αναμένεται να αποκαλυφθεί πάνω στην καινοτόμα PPE πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί μαζί με την Porsche.
 
Η αγορά της Κίνας είναι πλέον στο επίκεντρο!
- Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για την Κίνα, δεν θα έρθει Ελλάδα
- Σε τρεις εκδόσεις με έως 306 άλογα
- Το Q6 e-tron για την Ευρώπη προ των πυλών
Θα θέλατε να το δείτε στην Ελλάδα; Έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto