Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Επίσημη παρουσίαση για την νέα γενιά του Audi TT RS σε κουπέ και roadster έκδοση.

Διατίθεται σε δυο εκδόσεις, κουπέ και roadster, και με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν η μυώδης μάσκα μπροστά, οι μεγάλοι αεραγωγοί και το ανασχεδιασμένο σπόιλερ του προφυλακτήρα μπροστά.

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από το λανσάρισμα του νέου Audi TTS και στο προσκήνιο έρχεται και ο μεγαλύτερος, σε ιπποδύναμη, «αδελφός» του, Audi TT RS.

Δείτε και παρατηρήστε τις σχεδιαστικές γραμμές για το νέο Audi TT RS.

Δείτε και παρατηρήστε τις σχεδιαστικές γραμμές για το νέο Audi TT RS.

Δείτε και παρατηρήστε τις σχεδιαστικές γραμμές για το νέο Audi TT RS.

Στο εσωτερικό συναντάμε το ψηφιακό cockpit των 12,3 ιντσών, που είδαμε πρόσφατα και στο ανανεωμένο Audi A3.

Aνθρακονημάτινες λεπτομέρειες και RS λογότυπα, στο εσωτερικό.

Η soft top οροφή μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με ταχύτητα μέχρι 50 χλμ./ώρα.

Το σπορ μοντέλο της Audi, έχει συνολικό ύψος μόλις 1,34 μέτρα, κάτι που το κάνει να έχει χαμηλό κέντρο βάρους.

Οι διαστάσεις των δυο εκδόσεων του νέου TT RS είναι ίδιες, με το μήκος να είναι 4,19 μέτρα και το πλάτος 1,83 μέτρα.

Έτσι δείχνει κλειστό το νέο Audi TT RS κάμπριο.

Νέο Audi TT RS (+video)

11.140 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/4/2016

Παγκόσμια πρεμιέρα για την νέα γενιά του Audi TT RS, λίγο μετά το λανσάρισμα του Audi TTS, στο σαλόνι αυτοκινήτου που γίνεται στο Πεκίνο.

 
Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από το λανσάρισμα του νέου Audi TTS και στο προσκήνιο έρχεται και ο μεγαλύτερος, σε ιπποδύναμη, «αδελφός» του, Audi TT RS. Διατίθεται σε δυο εκδόσεις, κουπέ και roadster, και με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν η μυώδης μάσκα μπροστά, οι μεγάλοι αεραγωγοί και το ανασχεδιασμένο σπόιλερ με την ένδειξη quattro στον προφυλακτήρα μπροστά.

Στο εξωτερικό τραβούν την προσοχή, πέραν των προαναφερθέντων, και τα OLED φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος με σχεδίαση τριών διαστάσεων, που ενσωματώνονται πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής της γερμανικής μάρκας. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθενται και Matrix LED προβολείς. Το σπορ μοντέλο της Audi, έχει συνολικό ύψος μόλις 1,34 μέτρα, που το κάνει να έχει χαμηλό κέντρο βάρους κάτι που θα βοηθάει στην οδηγική συμπεριφορά, ενώ και οι υπόλοιπες διαστάσεις των δυο εκδόσεων του νέου TT RS που είναι ίδιες, με το μήκος να είναι 4,19 μέτρα και το πλάτος 1,83 μέτρα.


Στο εσωτερικό συναντάμε το ψηφιακό cockpit με οθόνη 12,3 ιντσών, που είδαμε και στο ανανεωμένο Audi A3, ενώ είχε κάνει πρώτα την εμφάνισή του στο TT και μετά στο A4. Αυτό έχει και την δυνατότητα shift light για να κάνετε ιδανικές αλλαγές σχέσεων. Όπως και στο Audi R8 ο οδηγός μπορεί να εκκινήσει την μηχανή από κουμπί στο τιμόνι, κάτι που είναι εμπνευσμένο από αγωνιστικά αυτοκίνητα, ενώ το racing κλίμα έρχονται να συμπληρώσουν, οι ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες και τα RS λογότυπα, στο εσωτερικό.

Οι πωλήσεις του νέου Audi TT RS στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2016, με την τιμή να ξεκινάει από τις 66.400 ευρώ για το κουπέ και τις 69.200 ευρώ για το roadster.