Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το επόμενο Honda CR-Z (στη φωτό το παλιό) που αναμένεται το 2017, θα φέρει το 2λιτρο turbo μοτέρ του Type R, η ισχύς του οποίου αναμένεται να πέσει από τους 310 στους 285 ίππους.

Σε αντίθεση με το υπάρχον CR-Z (φωτό) που στηρίζεται στο Honda Jazz, το επερχόμενο μοντέλο θα πατήσει πάνω στο επόμενης γενιάς Civic, αλλά με μικρότερο μεταξόνιο κατά 100 χλστ.

Το παλιό μοντέλο ήταν υβριδικό με ισχύ 124 ίππων. Οπότε δεν μιλάμε για μια απλή διαδοχή, αλλά για μια πλήρη μεταμόρφωσή του.

Αισθητικά, το επερχόμενο CR-Z (στη φωτό το παλιό) αναμένεται να αντλήσει έμπνευση από το «μάχιμο» στιλ των Civic Type R και NSX.

Νέο CR-Z με DNA Type R

5.508 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/3/2015

Αντίθετα με το υβριδικό Honda CR-Z των 124 ίππων που στηρίζεται στο Jazz, το νέας γενιάς μοντέλο που αναμένεται το 2017, θα πατήσει στο πάτωμα του επόμενου Civic και θα φέρει το 2λιτρο turbo μοτέρ του νέου Type R.

 
Το CR-Z είναι ένα μοντέλο που δεν είχε μεγάλη εμπορική ανταπόκριση, για αυτό και η Honda το έκοψε άρον άρον πέρσι από την Ευρώπη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όμως, η ιαπωνική εταιρεία δουλεύει ήδη πάνω στο νέας γενιάς μοντέλο, το οποίο σχεδιάζει να το λανσάρει σε δύο χρόνια.

Σε αντίθεση με το υπάρχον μοντέλο, που συνεχίζει την «καριέρα» του στις ΗΠΑ και το οποίο στηρίζεται στο Honda Jazz, το επερχόμενο μοντέλο θα πατήσει πάνω στο επόμενης γενιάς Civic, αλλά με μικρότερο μεταξόνιο κατά 100 χλστ. Αισθητικά, τώρα, αναμένεται να αντλήσει έμπνευση από το «μάχιμο» στιλ των Civic Type R και NSX.

Τα μεγάλα νέα, όμως, έρχονται από το φημολογούμενο μηχανικό σύνολο που αυτό θα φέρει. Λόγος γίνεται για το 2λιτρο turbo μοτέρ που φοράει τώρα το ολοκαίνουργιο Type R, η ισχύς του οποίου αναμένεται να πέσει από τους 310 ίππους του «καυτού» Civic, στους 285. Για να θυμίσουμε, η πιο πάνω τιμή είναι υπερδιπλάσια από αυτήν του παλιού μοντέλου, του οποίου το υβριδικό σύστημα –με πυρήνα ένα μοτέρ 1,5 λτ.- απέδιδε συνδυαστικά 124 ίππους. Οπότε δεν μιλάμε για μια απλή διαδοχή, αλλά για μια πλήρη μεταμόρφωση του μοντέλου.

Tags: HONDA CR-Z
 
  • ΛΕΠΕ ΜΚ7

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! ΚΑΠΟΤΕ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ MUGEN ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΞΕΡΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΤΟ 2017 . .

      2