Οι 999 μονάδες της έκδοσης θα αποτελούν μέρος της συνολικής παραγωγής CUPRA Formentor VZ5 των 7.000 μονάδων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι 999 μονάδες της έκδοσης θα αποτελούν μέρος της συνολικής παραγωγής CUPRA Formentor VZ5 των 7.000 μονάδων.

Νέο CUPRA Formentor VZ5 Taiga Grey: Μόνο για 999 τυχερούς

3.688 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2022)

Μια συλλεκτική έκδοση 999 μονάδων με όνομα Taiga Grey μπαίνει στην παραγωγή για το CUPRA Formentor VZ5.

Με μοτέρ-διαμάντι στο μηχανοστάσιο

Η CUPRA φέρνει ακόμη περισσότερη μοναδικότητα στο Formentor VZ5 καθώς ξεκινάει την παραγωγή της ειδικής έκδοσης Taiga Grey, η οποία συνδυάζεται με τον εμβληματικό 5κύλινδρο κινητήρα TSI 2.5 λίτρων, που αποδίδει 390 ίππους και 480 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε ένα μοναδικό χρώμα, ο αριθμός κάθε οχήματος θα είναι χαραγμένος στο πάνελ της πόρτας

Το VZ5 Taiga Grey, όπως φανερώνει το όνομά του, θα διατίθεται στο μοναδικό χρώμα Taiga Grey, ενώ στο εσωτερικό θα έχει χρώμα Dinamica Black με ραφές στο χρώμα του χαλκού και καφέ δερμάτινα καθίσματα. Κάθε CUPRA Formentor VZ5 Taiga Grey θα περιλαμβάνει τον αριθμό του οχήματος χαραγμένο με λέιζερ στο πάνελ της πόρτας, υπογραμμίζοντας την αποκλειστικότητα του αυτοκινήτου και σηματοδοτώντας τη θέση του στην ιστορία της μάρκας.

Δίνουν χαρακτήρα τα Matrix LED φώτα

Ο δυναμικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου θα ενισχύεται από τα φώτα Matrix LED, που αποτελούν πλέον στάνταρ εξοπλισμό για το CUPRA Formentor VZ5, προσφέροντας πιο φωτεινό, πιο έξυπνο και εξαιρετικά αποδοτικό φωτισμό. Σε συνδυασμό με την μπροστινή κάμερα του αυτοκινήτου, το σύστημα των Matrix LED μπορεί να ρυθμίσει δυναμικά την κατανομή του φωτός. Ο συνδυασμός των Matrix LED προβολέων και του αυτόματου φωτισμού καθιστά δυνατή την οδήγηση με αναμμένη τη μεγάλη σκάλα ανά πάσα στιγμή καθώς δε θαμπώνει τους άλλους οδηγούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto