3 φωτογραφίες »

Tο Ocean εξοπλίζεται με μια μπαταρία 80 kWh που του προσφέρει αυτονομία 480 χιλιομέτρων.

Nέο Fisker Ocean

13.757 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Το Ocean αντίστοιχες δυνατότητες με άλλα πιο γνωστά ηλεκτρικά SUV αλλά η τιμή του είναι αρκετά πιο προσιτή. Γνωρίστε το.


Mετά από μια σειρά από teaser εικόνες και διάφορα post στα social media, η Fisker παρουσίασε και επίσημα το νέο της ηλεκτρικό SUV για την Έκθεση CES του Las Vegas.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το Ocean εξοπλίζεται με μια μπαταρία 80 kWh που του προσφέρει αυτονομία 480 χιλιομέτρων και του δίνει την δυνατότητα να πετυχαίνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα. Ακριβή στοιχεία γύρω από την ισχύ του και τον χρόνο φόρτισης που χρειάζεται δεν έχουν γίνει γνωστά, η μάρκα ωστόσο κάνει λόγο ότι θα προσφέρει το μοντέλο τόσο σε τετρακίνητες όσο και σε δικίνητες εκδόσεις.

Η καμπίνα είναι αρκετά μινιμαλιστική ακολουθώντας τα πρότυπα που χάραξε στην κατηγορία η Tesla. Μια μεγάλη οθόνη βρίσκεται στο κέντρο της καμπίνας ενώ μια δεύτερη μικρότερη βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και λειτουργεί σαν ψηφιακός πίνακας οργάνων. Ακόμα, διατίθενται δύο ασύρματοι φορτιστές και Head-Up Display ενώ, αν και η Fisker δεν ανακοινώνει λεπτομέρειες, γίνεται λόγος πως το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με αυτόνομα συστήματα οδήγησης.

Το εμπορικό λανσάρισμα του Ocean θα γίνει στα τέλη του 2021 αλλά οι πρώτες παραδόσεις δεν θα ξεκινήσουν νωρίτερα από το 2022. Η αρχική του τιμή για τις ΗΠΑ θα είναι 37.499 δολάρια δηλαδή στις 33.500 ευρώ.
 

ELASTIKA 2024
moto