Το αυτοκίνητο είναι τώρα 30 κιλά πιο ελαφρύ λόγω της εκτενούς χρήσης του ανθρακονήματος.

Νέο Hyundai Performance Car Concept

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2019)

Ποτέ ξανά το Veloster N δεν ήταν τόσο «φορτωμένο» από καλούδια. Δείτε με τι εξοπλίζεται.

Ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σεούλ έκανε το N Performance Car Concept της Hyundai, η πιο extreme έκδοση του Veloster που έχουμε δει μέχρι αυτή την στιγμή.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Veloster N που λαμβάνει πάνω του πλήθος νέων εξαρτημάτων Ν Performance και διάφορες εξατομικευμένες επιλογές που θα γίνουν διαθέσιμες στο σύνολό τους αργότερα μέσα στο 2019.

Συνολικά εξοπλίζεται με 45 ειδικά εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένων και 14 επιλογών που αφορούν την απόδοση του αυτοκινήτου στον δρόμο, όπως για παράδειγμα νέες ελαφριές σφυρήλατες ζάντες, μεγαλύτερες δαγκάνες φρένων, πιο σφικτή ανάρτηση και ελαστικά υψηλών επιδόσεων κ.α. Στο τομέα της εμφάνισης, το Veloster N εξοπλίζεται με εμπρός και πίσω διαχύτες, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή από ανθρακόνημα, νέας σχεδίασης προφυλακτήρα, εισαγωγέα στο καπό και πορτοκαλί λεπτομέρειες στους καθρέπτες, στους προφυλακτήρες και στις ποδιές.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος δεν έχει μείνει ανέπαφος, αφού η Hyundai ανακοινώνει πως μπορεί με την σειρά του να εξοπλιστεί με 20 διαφορετικά καλούδια όπως bucket καθίσματα, επένδυση από Alcantara ή ανθρακόνημα, διαφορετικού χρώματος λεπτομέρειες στο ταμπλό κ.α

Τέλος, αν και η μάρκα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια αναβάθμιση στο 2λιτρο μοτέρ του Veloster N, σημειώνει πως το αυτοκίνητο είναι τώρα 30 κιλά πιο ελαφρύ λόγω της εκτενούς χρήσης ανθρακονήματος.
 

peugeot
NISSAN