To νέο ix25.

Νέο Hyundai ix25

3.741 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Ιδού το νέο μικρό crossover της Hyundai για την αγορά της Κίνας. Ποιο τωρινό μοντέλο της μάρκας σας θυμίζει;

Στην παρουσίαση του ολοκαίνουριου μικρού της crossover κάτω από την ονομασία ix25 προχώρησε η Hyundai. To μοντέλο είναι γνωστό με το όνομα Creta σε αγορές εκτός της Κίνας και είναι αμφίβολο αν θα το δούμε ποτέ στα μέρη μας.

Στην δεύτερη γενιά του, το ix25 υιοθετεί την μοντέρνα και ριζοσπαστική σχεδιαστική συνταγή της νοτιοκορεάτικης μάρκας που έχουμε δει σε μια σειρά από μοντέλα της όπως το Palisade και το, πιο γνωστό στην Ευρώπη, Κοna. Για παράδειγμα, τα φωτιστικά σώματα χωρίζονται σε δύο μέρη ενώ η γρίλια παραμένει εξαγωνική, αν και είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη. Στο υπόλοιπο αμάξωμα δεν υπάρχει κάτι που να τραβά ιδιαιτέρως το μάτι, πρέπει να σημειώσουμε πάντως πως η μάρκα έχει πMEροσφέρει στο crossover σκληροτράχηλο στυλ μέσα από τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους και τις ποδιές στο εμπρός, στο πίσω και στο πλαϊνό μέρος.
 
Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις δεν έχουν αποκαλυφθεί από την Hyundai, κινεζικά ΜΜΕ κάνουν λόγο όμως το ix25 είναι μακρύτερο κατά 30 χλστ. πλατύτερο κατά 10 χλστ., πιο ψηλό κατά 7 χλστ. την ίδια στιγμή που έχει 20 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν έρθει στο φως πληροφορίες για τα μηχανικά του σύνολα.

EUROINS PASXA
fiat