Το Ceed GT θα ξεχωρίζει στον πρόβολο χάρη στον ελαφρώς ανανεωμένο προφυλακτήρα που ενσωματώνει πάνω του ελαφρώς μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα.

Η παραγωγή του θα γίνει στο εργοστάσιο της Kia στη Žilina της Σλοβακίας.

Οι τιμές θα ανακοινωθούν λίγο πριν το εμπορικό του λανσάρισμα.

Νέο Kia Ceed GT

7.884 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2018)

Mε 1.600άρη T-GDi κινητήρα και πλήθος μοναδικών χαρακτηριστικών σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα Ceed θα προσφέρεται η έκδοση GT. Δείτε αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Στην επίσημη παρουσίαση της GT έκδοσης του νέου Ceed προχώρησε μόλις η Κia προσφέροντας στο μοντέλο πλήθος επιλογών εξατομίκευσης, νέο μοτέρ σε σχέση με την γκάμα του απλού, νέα αυτόματη μετάδοση και βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη, αποτέλεσμα της 6μηνης έρευνας των μηχανικών της κορεάτικης μάρκας αποκλειστικά πάνω στην έκδοση αυτή.

Λόγω του σπορ χαρακτήρα της εν λόγω έκδοσης, δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από το μηχανικό σύνολο από το οποίο και πηγάζει η ισχύς του Κia Ceed GT. Όπως και η προηγούμενη γενιά, το νέο μοντέλο θα εξοπλίζεται με τον 1.600άρη T-GDi κινητήρα με την ιπποδύναμη του να φτάνει τώρα τα 204 άλογα και την ροπή τα 265 Νm. H μάρκα δεν έχει αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις, κάνει γνωστό όμως ότι για πρώτη φορά σε ένα hatchback επιδόσεων θα προσφέρεται προαιρετικά το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της μάρκας δίπλα στο βασικό 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Περνώντας στα φρένα της κορυφαίας έκδοσης του Kia Ceed συναντούμε αεριζόμενους δίσκους 320 χλστ., πάχους 28 χλστ. μπροστά.
 
 
Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το Ceed GT θα ξεχωρίζει στον πρόβολο χάρη στον ελαφρώς ανανεωμένο προφυλακτήρα που ενσωματώνει πάνω του ελαφρώς μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, τις κόκκινες λεπτομέρειες πάνω στην tiger nose (μύτη της τίγρης) γρίλια και φυσικά το λογότυπο GT. Στο πλαϊνό μέρος το μάτι πέφτει αμέσως στις στάνταρ 18άρες ζάντες αλουμινίου με τις κόκκινες δαγκάνες και τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, την μειωμένη κατά 5 χλστ. απόσταση από το έδαφος και τις ελαφρώς πιο ευδιάκριτες πλαϊνές ποδιές. Πίσω, ο ελαφρώς πιο επιθετικός προφυλακτήρας, το μικρό σπόιλερ και ο πίσω διαχύτης ολοκληρώνουν ιδανικά τον σπορτίφ χαρακτήρα της έκδοσης GT.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, την διαφορά σε σχέση με τα Ceed της υπόλοιπης γκάμας κάνει το τιμόνι με το έμβλημα GT, τα αλουμινένια πεντάλ, τα «αυτάκια» πίσω από το τιμόνι για την αλλαγή των ταχυτήτων (για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο), τα νέα σπορ καθίσματα από δέρμα και suede μαύρου χρώματος σε συνδυασμό με κόκκινες ραφές και την 7 ή 8 ιντσών οθόνη αφής.

Η παραγωγή του θα γίνει στο εργοστάσιο της Kia στη Žilina της Σλοβακίας. Διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη από το πρώτο τρίμηνο του 2019 το Ceed θα καλύπτεται από την υπόσχεση ποιότητας της Kia, μέσω της πρωτοποριακής για όλη την αυτοκινητοβιομηχανία εγγύηση των 7 ετών, 150.000 χιλιομέτρων. Οι τιμές θα ανακοινωθούν λίγο πριν το εμπορικό του λανσάρισμα.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda