• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε τις πρώτες επίσημες εικόνες από το νέο Kia Rio, που δημοσιεύτηκαν λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο Παρίσι.

Η πίσω κολώνα φαίνεται να έχει ψηλώσει κατά μερικά εκατοστά δίνοντας μια πιο ισορροπημένη εικόνα, όπως λένε οι άνθρωποι της μάρκας.

Περισσότερες λεπτομέρειες από το εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό του νέου μοντέλου, αναμένονται στο παριζιάνικο σαλόνι αυτοκινήτου.

Νέο Kia Rio

6.271 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/8/2016

Οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας τέταρτης γενιάς του Kia Rio ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σας τις παρουσιάζουμε, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου.

 
Το νέο Kia Rio είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των σχεδιαστικών τμημάτων της κορεάτικης φίρμας στη Γερμανία και την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, με την πάντα στενή επαφή του κεντρικού τμήματος σχεδιασμού στην Namyang της Κορέας.

Όπως φαίνεται και στις πρώτες ψηφιακές εικόνες το νέο Kia Rio έχει αποκτήσει πιο αιχμηρή σχεδίαση με σαγηνευτικές καμπύλες, αλλά και έντονες ευθείες κυρίως στο πλαϊνό μέρος, ενώ παρατηρούνται αρκετά μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές, σε σχέση με τον προκάτοχό του, κυρίως στο εμπρός μέρος, με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το μεταξόνιο έχει μακρύνει, ενώ όπως φαίνεται αλλαγές έχουν γίνει και στην οροφή της οποίας η οπίσθια κολώνα έχει ψηλώσει κατά μερικά εκατοστά δίνοντας μια πιο ισορροπημένη συνολική εικόνα, όπως ισχυρίζεται η κορεάτικη μάρκα.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται να αποκαλυφθούν μαζί με το ντεμπούτο του μοντέλου στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού στις 29 Σεπτεμβρίου. Πως σας φαίνεται το νέο Kia Rio;

Tags: KIA RIO
 
 • Μακης

  Εντυπωσιακό ,νεανικό, σπορ και πολύ όμορφο!!! αναμένονται τα μηχανικά σύνολα και φυσικά η τιμή!!!κατά τα άλλα θα επαναλάβω το ρητό μου ...Κορέα ο πονοκέφαλος της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας!!!

    19
  • autotriti

   Απάντηση: Περισσότερες πληροφορίες όπως αναφέρεται και στο άρθρο θα αποκαλυφθούν μετά την επίσημη παρουσίαση του, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

     1