Νέο ΜΙΝΙ Cooper S GT Edition.

H ειδική αυτή έκδοση πατά σε ζάντες 18 ιντσών John Cooper Works.

Ανοίγοντας τις πόρτες οι επιβάτες βλέπουν στο πλαίσιο των θυρών τα γράμματα «GT».

Νέο ΜΙΝΙ Cooper S GT Edition

6.523 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2018)

Μπορεί η ΜΙΝΙ να απείχε από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, όμως φρόντισε να ην αφήσει παραπονούμενους τους φίλους της παρουσιάζοντας μία νέα GT έκδοση του Cooper S.

Το μοντέλο θα διατεθεί αποκλειστικά για την αγορά της Γαλλίας και όπως γνωστοποίησε η φίρμα θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες. Το νέο ΜΙΝΙ Cooper S GT Edition που θα βγει από τη γραμμή παραγωγής αποκλειστικά σε τρίθυρη έκδοση  αντλεί έμπνευση από το κλασικό MΙΝΙ 1275 GT που κατασκευάστηκε μεταξύ του 1969 έως και 1980, παίρνοντας μάλιστα κάποια από τα στοιχεία του.
 
Έτσι για να αποτίσει φόρο τιμής το Cooper S GT Edition συνδυάζει στο εξωτερικό του το μαύρο χρώμα με γκρι και κόκκινες ρίγες, ενώ σε κόκκινη απόχρωση είναι και η οροφή στο τέλος της οποίας έχει εγκατασταθεί μία αεροτομή την ίδια ώρα που κόκκινα έχουν βαφτεί και τα καπάκια των καθρεπτών. Από κει και πέρα οι πρόσθετοι προβολείς στη μάσκα είναι ένα ακόμα στοιχείο που σηματοδοτεί την αγωνιστική επιρροή που έχει δεχτεί η νέα αυτή έκδοση και όπως είναι φυσικό είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.  
Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό να τονίσουμε πως η ειδική αυτή έκδοση πατά σε ζάντες 18 ιντσών John Cooper Works «Spacecraft» και διαθέτει επίσης το αεροδυναμικό κιτ John Cooper Works.
 
Ανοίγοντας τις πόρτες οι επιβάτες βλέπουν στο πλαίσιο των θυρών τα γράμματα «GT», ενώ η επιγραφή «GT Limited Edition» είναι τυπωμένη από 3D εκτυπωτή και παίρνει θέση μπροστά από τη θέση του συνοδηγού. Επιπλέον να σημειώσουμε πως ο βασικός εξοπλισμός είναι γενναιόδωρος και περιλαμβάνει διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, πλοήγηση, LED φωτιστικά σώματα, σπορ καθίσματα JCW με δερμάτινη επένδυση και μια πανοραμική ηλιοροφή, ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα.
 
Τέλος σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης αυτό ξεκινά από τις 35.900 ευρώ και όπως προαναφέραμε θα προσφερθεί αποκλειστικά στην αγορά της Γαλλίας.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO