Tο νέο Nissan Navara AT32 έχει γωνία προσέγγισης 53 μοίρες και γωνία διαφυγής 24 μοίρες.

To νέο Navara AT32 αποκάλυψε η Nissan, το οποίο αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς Pick-Up που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Arctic Trucks.

Το νέο μοντέλο έχει νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση που αυξάνει το ωφέλιμο ύψος κατά 20 χιλιοστά.

H εν λόγω έκδοση εφοδιάζεται με πλήρη προστασία του πατώματος μέσω μια ολόσωμης ποδιάς.

Οπτικά, η πιο σημαντική αναβάθμιση είναι η ανάρτηση του Navara που προσφέρει πρόσθετη απόσταση από το έδαφος που φθάνει τώρα τα 243 χιλιοστά.

Νέο Nissan Navara AT32

3.766 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2018)

Η Nissan λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση του Navara, εν ονόματι Off-Roader ΑΤ32, που προβάλλει ακόμα πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα με μεγάλους τροχούς και τονισμένα off-road στοιχεία.

Η νέα έκδοση του ιαπωνικού Pick-Up χαρακτηρίζεται από τη νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση που αυξάνει το ωφέλιμο ύψος κατά 20 χιλιοστά, ενώ για ακόμα πιο έντονες off road δραστηριότητες υπάρχει η προαιρετική επιλογή φίλτρου αέρα τύπου snorkel για μεγαλύτερο βάθος βύθισης που αγγίζει τα 800 χλστ. (200 χλστ. βαθύτερα από το κανονικό Navara). Επιπλέον, η εν λόγω έκδοση εφοδιάζεται με πλήρη προστασία του πατώματος μέσω μια ολόσωμης ποδιάς και περιμετρικά πλαστικά, καθώς επίσης και ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών από την Arctic Trucks με off-road ελαστικά 32 ιντσών με τακούνια. Η τόσο μεγάλη διάμετρος των ελαστικών επιτρέπει στον οδηγό να μειώσει την πίεση σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον πρόσφυση, όπως για παράδειγμα σε μαλακή άμμο ή  χιόνι.
 

Οπτικά, η πιο σημαντική αναβάθμιση είναι η ανάρτηση του Navara, η οποία βελτιστοποιεί σύμφωνα με τη μάρκα την απόδοση προσφέροντας πρόσθετη απόσταση από το έδαφος που φθάνει τώρα τα 243 χιλιοστά, σε σύγκριση με τα 223 χιλιοστά του στάνταρ Navara. Η μέγιστη γωνία προσέγγισης έχει αυξηθεί σε 35° (από 30,4°), ενώ η γωνία διαφυγής είναι στις 24° (από 22,2°). Αλλες εμφανείς βελτιώσεις περιλαμβάνουν τους μεγάλους θόλους των τροχών, σχεδιασμένους για να ενισχύσουν τη νέα ψηλότερη θέση του οχήματος, αλλά και για να προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία του αμαξώματος κατά την ακραία εκτός δρόμου οδήγηση.
 
Πέραν αυτού, το Navara Off-Roader AT32 δεν υστερεί και σε εξοπλισμό με τη βασική έκδοση να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking, καθώς και το Intelligent Around View, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση ή εγγύηση 160.000 χλμ., με επιπλέον εγγύηση πέντε ετών της Arctic Trucks για τα νέα εξαρτήματα.

Τέλος, σημειώνουμε το πως το Navara της Arctic Trucks επιστρατεύτηκε σε μια ταινία για την προστασία του περιβάλλοντος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, απόσπασμα της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN