Ο ηλεκτρικός κινητήρας του Mii, αποδίδει 83 ίππους ισχύ και 212 Nm ροπή.

Η παραγωγή SEAT Mii electric θα ξεκινήσει στη Μπρατισλάβα το 4ο τρίμηνο του 2019.

Tο Mii electric είναι εξοπλισμένο με Lane Assist στο στάνταρ εξοπλισμό.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του Mii, αποδίδει 83 ίππους ισχύ και 212 Nm ροπή.

Η παραγωγή SEAT Mii electric θα ξεκινήσει στη Μπρατισλάβα το 4ο τρίμηνο του 2019.

Tο Mii electric είναι εξοπλισμένο με Lane Assist στο στάνταρ εξοπλισμό.

Nέο SEAT Mii electric

7.204 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2019)

Στην επίσημη παρουσίαση του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου παραγωγής προχώρησε μόλις η SEAT, αποκαλύπτοντας το Mii Electric στο Όσλο της Νορβηγίας.

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα παραγωγής της SEAT θέτει επίσης τα θεμέλια για μελλοντικά μέλη στην οικογένεια, με περισσότερα EVs και PHEVs στο εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένων του πλήρως ηλεκτρικού SEAT el-Born, plug-in υβριδικών εκδόσεων του Tarraco και Leon καθώς και της υψηλής απόδοσης plug-in υβριδικών εκδόσεων του CUPRA Formentor και CUPRA Leon.

Το εξωτερικό του Mii electric είναι ανανεωμένο με την εισαγωγή λογοτύπου στο πίσω μέρος, αυτοκόλλητων στα πλαϊνά και ζαντών 16 ιντσών σε ματ cosmo grey. Στο εσωτερικό, οι εκλεπτυσμένες αλλαγές περιλαμβάνουν νέο ταμπλό με SEAT IML foil, φωτισμό καμπίνας, σπορ και θερμαινόμενα καθίσματα και μαύρο δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο. Επιπλέον, το Mii electric είναι εξοπλισμένο με Lane Assist στο στάνταρ εξοπλισμό ενώ ντεμπουτάρει το σύστημα SEAT CONNECT για πρόσβαση και διαχείριση του οχήματος μέσω εφαρμογής στο smartphone: oι οδηγοί μπορούν να ελέγξουν τα δεδομένα οδήγησης, τη θέση στάθμευσης, την κατάσταση του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των θυρών και των φώτων καθώς και δυνατότητα ελέγχου από απόσταση του κλιματιστικού.
 

Αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή συμβαίνει κάτω από το καπό. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του Mii, αποδίδει 83 ίππους ισχύ και 212 Nm ροπή. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 36.8 kWh του αυτοκινήτου, παρέχει αυτονομία μέχρι και 260 χλμ. με μία μόνο φόρτιση σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Δύο επίπεδα εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμα, με πέντε προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού: Garage, Easy Flex, Below Zero, Home Charge και FAST (DC Charging). Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής πέντε χρωμάτων αμαξώματος: Deep Black, Candy White, Tornado Red, Costa Blue και Tungsten Silver.

Η παραγωγή SEAT Mii electric θα ξεκινήσει στη Μπρατισλάβα το 4ο τρίμηνο του 2019 και θα λανσαριστεί στην αγορά το 1ο τρίμηνο του 2020. Οι προ-πωλήσεις του SEAT Mii electric θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto