Παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο πρωτότυπο της SsangYong στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο πρωτότυπο της SsangYong στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Νέο SsangYong XAV-L

3.126 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2017)

Η SsangYong παρουσιάζει στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου της Γενεύης το concept car XAV-L, που παίρνει το όνομά του από τα αρχικά των λέξεων eXciting Authentic Vehicle Long SUV.

Το νέο πρωτότυπο βασίζεται στη φιλοσοφία σχεδίασης «Robust, Specialty, Premium» και αποτελεί σύμφωνα με την κορεάτικη μάρκα ,ένα σκληροτράχηλο, αρρενωπό, αυθεντικό SUV που σκοπό έχει να αναπτύξει ένα συναισθηματικό δεσμό με τους επιβάτες, ενώ σηματοδοτεί ακόμα ένα στρατηγικό μοντέλο για την εξέλιξη της κορεάτικης φίρμας.

Το XAV-L είναι μια αναβαθμισμένη υλοποίηση του πρωτότυπου μοντέλου XAV-Adventure που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015

Το XAV-L είναι μια αναβαθμισμένη υλοποίηση του πρωτότυπου μοντέλου XAV-Adventure που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το XAV-L είναι μια αναβαθμισμένη υλοποίηση του πρωτότυπου μοντέλου XAV-Adventure που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015, και συνδυάζει την ευκολία και τη χρηστικότητα με τις προσιτές, στο χρήστη, τεχνολογίες. Με 7 ξεχωριστές θέσεις για επιβάτες και ευρύχωρο εσωτερικό, το XAV-L έρχεται να παίξει ένα διαφορετικό ρόλο στη κατηγορία των μεσαίων SUV, συνδυάζοντας τις εκτός δρόμου ικανότητες με την προσαρμοστικότητα και τη χρηστικότητα ενός MPV.
  
Το πρωτότυπο XAV-L είναι ένα SUV μεσαίου μεγέθους, το οποίο, σχεδιαστικά, βασίζεται στο κλασσικό Korando 2ης γενιάς, της δεκαετίας του 1990. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που θα βρει το δρόμο της παραγωγής πολύ σύντομα.
 

Οι δυναμικές γραμμές και οι ανασηκωμένοι όγκοι του πίσω προφυλακτήρα δημιουργούν ένα στιβαρό αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ η λεπτή γρίλια της μάσκας που επεκτείνεται στα φωτιστικά που την περιβάλλουν ολοκληρώνει τη χαρακτηριστική εικόνα της SsangYong που είναι σύμφωνη με την αισθητική που διακρίνει και τα πρόσφατα concept cars της εταιρείας.
  
Τα πλευρικά φώτα LED στις άκρες του αμαξώματος δημιουργούν μία ρυθμική ροή κατά μήκος του μοντέλου, ενώ τα εμπρός και πίσω φώτα ομίχλης αποτελούν μια μοντέρνα θεώρηση των πλευρικών φλας του κλασικού Korando, όπου και εκεί αποτελούσαν χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέλου. Τα πίσω φώτα είναι συμμετρικά τοποθετημένα και ενοποιημένα μέσα σε ένα στοιχείο μαύρου χρώματος, προκειμένου να επιτευχθεί ένα απλό αλλά συμπαγές μοτίβο.
 
Το εσωτερικό διατρέχεται από μια μακριά κεντρική γραμμή στο ταμπλό η οποία φτάνει μέχρι τις πόρτες, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μια αίσθηση ευρυχωρίας και μοντέρνου σχεδιασμού. Ο συνδυασμός ατμοσφαιρικού φωτισμού και διαβαθμισμένου σχεδιασμού σε ταμπλό και πόρτες δημιουργεί μια εκφραστική ατμόσφαιρα και ολοκληρώνει την αισθητική του μοντέλου, έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται από τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα στο εξωτερικό του.
 
Οι τρεις σειρές καθισμάτων, είναι διαμορφωμένες σε διάταξη 2-3-2. Οι 5 θέσεις που ορίζουν τη 2η και 3η σειρά καθισμάτων, όλες συμπτύσσονται και μετακινούνται για να μεγιστοποιήσουν τη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση επιβατών και αποσκευών στο εσωτερικό, προκειμένου να ικανοποιηθούν τόσο οι απαιτήσεις που έχει ο αγοραστής τόσο ενός SUV, όσο και ενός MPV.

Τέλος, η χρήση ανθρακονημάτων ενισχύει την πληθωρική εικόνα του σχεδιασμού, καθώς εφαρμόζονται σε ταμπλό και πόρτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center