Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
3 φωτογραφίες »

Η ισχύς πηγάζει από ένα ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από ένα 2λιτρο boxer κινητήρα 150 ίππων.

Nέο Subaru Forester Edition Sport40

4.136 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2020)

H Subaru γιορτάζει την παρουσία της στην αγορά της Γερμανίας με μια special ειδική έκδοση για το Forester.


Mια νέα έκδοση με την ονομασία Edition Sport40 λανσάρει στην Γερμανία η Subaru για το Forester SUV που περιλαμβάνεται μέσα στην γκάμα της. Με την έκδοση αυτή, οι Ιάπωνες γιορτάζουν τα 40 χρόνια παρουσίας της Subaru στην Γερμανία.

Τα στοιχεία που κάνουν την έκδοση αυτή να διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εξοπλιστικές εκδόσεις του μοντέλου είναι η μαύρη γρίλια, τα ελαφρώς πιο σκούρα φώτα ομίχλης, οι ράγες στην οροφή και οι διάσπαρτες πορτοκαλί λεπτομέρειες. Ζάντες 18 ιντσών σε χρώμα ανθρακί περιλαμβάνονται ως στάνταρ ενώ το Dark Blue Pearl εξωτερικό χρώμα διατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση αυτή.

Πορτοκαλί ραφές υπάρχουν και στην καμπίνα, από το δερμάτινο τιμόνι και τον μοχλό ταχυτήτων ως το πίνακα οργάνων και τα καθίσματα. Οι αεραγωγοί έχουν το ίδιο φινίρισμα ενώ το παρών δίνει και ένα έμβλημα που θυμίζει στον οδηγό πως οδηγεί ένα ξεχωριστό Forester.

H έκδοση Edition Sport40 βασίζεται στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού και περιλαμβάνει ως στάνταρ, διζωνικό κλιματισμό, πανοραμική οροφή,  ηλεκτρικά προσαρμοζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, θερμαινόμενο τιμόνι, οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment και πίσω κάμερα, μεταξύ πολλών άλλων.

Η ισχύς πηγάζει από ένα ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από ένα 2λιτρο boxer κινητήρα 150 ίππων σε συνδυασμό με κιβώτιο CVT κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

Η τιμή του ξεκινά από 39.956 ευρώ και η παραγωγή θα περιοριστεί στα 468 αυτοκίνητα.
 

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: