6 φωτογραφίες »

Δοκιμάσαμε πρώτοι στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota C-HR με τον 1.200άρη turbo βενζίνης των 116 ίππων και σας αναφέρουμε.

Δοκιμή: Ανανεωμένο Toyota C-HR

217.415 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2020)

Το μικρομεσαίο crossover της Toyota δέχθηκε μια ένεση αισθητικής και τεχνολογικής ανανέωσης διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν ένα εκ των best seller στην κατηγορία του.

What is new
- Μικρές αλλαγές στην εμφάνιση
- Νέο, πιο hi-tech infotainment
- Ραφινάρισμα σε τιμόνι και ανάρτηση
- Από 21.270 ευρώ
Το C-HR έπεσε στη μαρμίτα με τον μαγικό ζωμό σαν άλλος παντοδύναμος Οβελίξ από την αρχή της καριέρας του, το 2016, έχοντας ως βασικούς πυλώνες το ξεχωριστό στιλ με τον φουτουριστικό και συνάμα επιθετικό σχεδιασμό, το πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο και την οδηγοκεντρική συμπεριφορά. Αυτά τα στοιχεία το εδραίωσαν άλλωστε στο πόντιουμ των πωλήσεων στην κατηγορία του εντός Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα έκαναν περισσότερους από 400.000 Ευρωπαίους να το επιλέξουν για τις μετακινήσεις τους. Και επειδή, ως γνωστόν, «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», το ιαπωνικό στρατόπεδο αποφάσισε να κάνει ένα μικρό φρεσκάρισμα στο «Coupe High Rider» εστιάζοντας σε αισθητικές αλλαγές, αλλά και στις τεχνολογίες με τις οποίες εφοδιάζεται, διατηρώντας αμετάβλητα τα κύρια συστατικά της συνταγής.

Εμφάνιση: Αλλαξε «πρόσωπο»
Στο εικαστικό κομμάτι, ο νέος, εμπρόσθιος προφυλακτήρας χαρακτηρίζεται από πιο απλές γραμμές και διέπεται από μια οριζόντια φάσα την οποία πλαισιώνουν οι κάθετες γρίλιες στα άκρα. Στις τελευταίες «φωλιάζουν» οι προβολείς ομίχλης, ενώ ψηλότερα ξεχωρίζουν οι ανασχεδιασμένοι προβολείς με τα τετραγωνισμένα στοιχεία στο εσωτερικό τους. Περνώντας στο πίσω μέρος, παρατηρεί κανείς παρόμοιες αλλαγές στα φωτιστικά σώματα, τα οποία εκτός του νέου σχεδιασμού στο εσωτερικό συνδέονται πλέον μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής φάσας που διατρέχει την πόρτα του χώρου αποσκευών. Χαμηλότερα, υπάρχουν μικρές πινελιές ανανέωσης και στον προφυλακτήρα ενώ, αξίζει να αναφερθεί ότι τα εμπρός και πίσω φώτα είναι τεχνολογίας LED. Έπειτα, το ρετούς επηρεάζει το συνολικό μήκος που ορίζεται πλέον στα 4.390 χλστ. (+ 30 χλστ.).

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center