Νέο «καυτό» Audi RS 3 Performance Edition με 407 ίππους
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο «καυτό» Audi RS 3 Performance Edition με 407 ίππους

4.637 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2022)

Πρεμιέρα έκανε το νέο Audi RS 3 Performance Edition «κρύβοντας» 407 άλογα κάτω από το καπό, όμως μόλις 300 θα είναι οι τυχεροί που θα το αποκτήσουν.

Το πιο ελκυστικό Audi RS 3

Ακόμα πιο ελκυστικό έγινε το Audi RS 3, το οποίο παρουσίασε στο κοινό τη νέα ειδική αλλά περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση Performance Edition. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό από την ονομασία το νέο μοντέλο επικεντρώνεται στις καλύτερες επιδώσεις σε σχέση με το τυπικό, αφού ο υπερτροφοδοτούμενος 5κύλινδρος κινητήρας είναι πλέον ρυθμισμένος να προσφέρει 407 άλογα, αριθμός υψηλότερος από τους 400 ίππους του τυπικού μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

407 ίππους και 300 χλμ./ώρα τελική

Για να επιτευχθεί η αύξηση ισχύος, η Audi προχώρησε σε επιπλέον ρυθμίσεις στο τούρμπο και την εξάτμιση. Πέραν της αυξημένης ιπποδύναμης, διαφοροποίηση υπάρχει και στη ροπή, καθώς πλέον τα 500 Nm είναι διαθέσιμα από τις 2.250 στις 5.700 σ.α.λ. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σύμφωνα με την Audi σε 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 300 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την Audi, το εν λόγω μοντέλο είναι το ταχύτερο όχημα στην κατηγορία του, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να προστεθεί η επιλογή RS Plus Dynamic Package.

Με κεραμικά φρένα

Αλλαγές στην ανάρτηση δεν υπάρχουν, τα κεραμικά φρένα είναι επίσης στάνταρ, ενώ οι ζάντες μετρούνται στις 19 ίντσες και συνδυάζονται με ελαστικά Pirelli P Zero Trofeo R. Οι εξωτερικές χρωματικές επιλογές περιλαμβάνουν Nogaro Blue, Daytona Grey, Arrow Grey, Sebring Black, Sebring Black Crysta και Glacier White.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw