• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Focus RS Mk2.

Nέο σειριακό κιβώτιο της Mountune για το Focus Mk2

1.943 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2019

Aλλαγές σχέσεων αστραπή υπόσχεται η Mountune μέσω του νέου της κιβωτίου. Δείτε τι έφτιαξε.

FORD: Puma Ecoboost Hybrid, με Fοrd Online Bonus

Στην παρουσίαση ενός νέου σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων Quaife για τις εκδόσεις ST και RS του Ford Focus δεύτερης γενιάς προχώρησε ο βελτιωτικός οίκος Μοuntune.

Το kit είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για τον τύπο μετάδοσης Μ66 και κατασκευάζεται στο χέρι στο Essex του Ηνωμένου Βασιλείου με τον οίκο να υπόσχεται πως οι αλλαγές σχέσεων μπορούν να γίνονται τώρα πολύ πιο γρήγορα. Λόγω του γεγονότος ότι η Volvo προμηθευόταν από την Ford την μετάδοση M66, το κιτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάποια από τα μοντέλα της εταιρείας αυτής όπως τα C30, S40, V50, S60, C70 και V70.
 
O επικεφαλής της Mountune σημείωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες το γρήγορο και αξιόπιστο Quaife σειριακό κιβώτιο που πάντα ήθελαν. Είναι πολύ καλύτερο από το εργοστασιακό και δίνει καλύτερη αίσθηση στον οδηγό

Το κιτ QKE45Z διατηρεί το ίδιος κέλυφος, τον ίδιο συμπλέκτη και τα ίδια ημιαξόνια με την εργοστασιακή έκδοση αλλά διαθέτει καλύτερο σύστημα εξαερισμού και πιο μακριές σχέσεις. Τέλος, η εταιρεία προτείνει στους κατόχους, αν επιθυμούν να εξοπλίσουν το αυτοκίνητό τους με την εν λόγω μετάδοση, να τοποθετήσουν το ATB (Automatic Torque Biasing) διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (εξαιρείται το RS που έχει ήδη το δικό του διαφορικό).
 

101 διαθέσιμα άρθρα για FORD  FOCUS