Τι προτιμούν οι 3 διαφορετικοί  οδηγοί του Auto Τρίτη

Τι προτιμούν οι 3 διαφορετικοί οδηγοί του Auto Τρίτη

169.439 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2017)

Nissan Micra 1,5 dCi 90 PS

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

+ Εμφάνιση, αίσθηση στο δρόμο, ηχομόνωση καμπίνας, ποιότητα κατασκευής στο ταμπλό
- Περιορισμένο πλάτος καμπίνας πίσω, μέτρια ορατότητα πίσω, δυσκολία επι/αποβίβασης στο πίσω κάθισμα

Peugeot 208 1,6 BlueHDI 100 PS
+ Σχεδίαση, επιδόσεις, λειτουργία ανάρτησης, ποιότητα στο εσωτερικό, AdBlue, δεν πληρώνει τέλη
- Ορατότητα προς τα πίσω, θέση οδήγησης για ορισμένους σωματότυπους, αίσθηση επιλογέα ταχυτήτων

VW Polo 1,4 TDI 105 PS
+ Λειτουργία κινητήρα – επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, άνεση, απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας (με τροχούς 15 ιντσών)
- Συγκρατημένη σχεδίαση μέσα-έξω


Ο fun to drive οδηγός σίγουρα «δεν θα πετάξει τη σκούφια του» με κάποιο από τα τρία μοντέλα, ωστόσο θα βρει στιγμές απόλαυσης και στα τρία. Από κει και πέρα θα ακαταλήξει μάλλον στο Peugeot 208 που εκτός από την δυναμική του παρουσία στο δρόμο, είνα και το πιο άνετο, κάτι που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εξαιρετική του ανάρτηση. Σε απαιτητικές διαδρομές με στροφές, θα στρίψει καλά και θα κινηθεί σβέλτα, ικανοποιώντας έναν απαιτητικό οδηγό.

O Value for Money θα επιλέξει το Nissan Micra, αφού η τιμή του είναι η χαμηλότερη μεταξύ των τριών μοντέλων και διαθέτει σχετικά πλούσιο εξoπλισμό. Μάλιστα είναι και το μοναδικό που διαθέτει τόσα πολλά συστήματα ασφαλείας από τη βασική του έκδοση.

Ο Tech-freak τύπος ασυζητητί θα στραφεί στο νέο Micra, που είναι το τεχνολογικά αρτιότερο από τα τρία μοντέλα περιλαμβάνοντας πολλά στοιχεία gadget και συνδεσιμότητας αλλά και στοιχεία ασφάλειας. Highlight αποτελούν τα Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control. To τελευταίο ενεργοποιεί ελαφρά τα φρένα, για να διατηρήσει το αυτοκίνητο στην τροχιά που έχεις επιλέξει, ενώ το Ride Control χρησιμοποιεί τον κινητήρα, τα φρένα και τη λειτουργία των αμορτισέρ για να μην αφήνει το αμάξωμα να αναπηδήσει απότομα σε μια ανωμαλία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda