• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε πολύ υψηλά επίπεδα είναι η απτή ποιότητα της καμπίνας του Micra, που ξεχωρίζει για το μοντέρνο στυλ και το νεανικό της χαρακτήρα.

¶τολμο σχεδιαστικά, αλλά στιβαρό και καλοφι-νιρισμένο το -σε γενικές γραμμές- λιτό εσωτερικό της Skoda Fabia.

Πρακτικό, στιβαρό και μοντέρνο το εσωτερικό του Yaris με ποιοτικά υλικά και πολύ καλό φινίρισμα.

Εσωτερικά: Ξεχωρίζουν Micra και Yaris

145.121 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/10/2018

Το Nissan Micra διαθέτει ευχάριστο διάκοσμο, ενώ σε πολύ υψηλά επίπεδα είναι και η απτή ποιότητα με μαλακά υλικά να καλύπτουν αρκετά μεγάλο μέρος του ταμπλό. Eίναι το πιο μοντέρνο και σε πιο πλούσιες εκδόσεις βγάζει έναν ξεχωριστό high-tech και νεανικό χαρακτήρα, που τονίζεται από στοιχεία, όπως η διχρωμία στο ταμπλό, η οθόνη αφής και η παγκόσμια καινοτομία του ηχοσυστήματος BOSE με ηχεία στο προσκέφαλο του οδηγού για 360ο ακουστική εμπειρία.

Σύγχρονη και άκρως ποιοτική είναι και η καμπίνα επιβατών του Toyota Yaris, ειδικά μετά την τελευταία ανανέωση, χάρη στην οποία τονίστηκαν χαρακτηριστικά όπως το φινίρισμα και η μοντέρνα εικόνα. Κύριο χαρακτηριστικό της πάντως εξακολουθεί να είναι η πρακτικότητα, τομέας στον οποίο έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι. Η θέση οδήγησης εξακολουθεί να είναι κάπως ψηλή.

Το αδιάφορο αισθητικά εσωτερικό της Skoda Fabia σε κερδίζει με τη στιβαρότητα και την πρακτικότητά του. Η τελευταία είναι σε υψηλό επίπεδο μιας και υπάρχουν πολλές θήκες για μικροαντικείμενα σε σημεία με εύκολη πρόσβαση, ενώ η εργονομία και η εξοικείωση είναι απροβλημάτιστες ακόμη και για πρωτάρη οδηγό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ