Ντεμπούτο για το ανανεωμένο Audi S8
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το ανανεωμένο Audi S8

4.879 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2021)

Το ανανεωμένο Audi S8 αποκάλυψε επίσημα η γερμανική μάρκα με το σπορ σεντάν να ακολουθεί το Α8 που έκανε νωρίτερα το ντεμπούτο του.

Η Audi δεν χάνει καθόλου χρόνο και μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων A8 και A8 L, προχώρησε στην παρουσίαση της ισχυρής έκδοσης της «λιμουζίνας» της, του ισχυρού σπορ σεντάν S8.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Νέα μάσκα και φωτιστικά σώματα 

Εξωτερικά, μετά το φρεσκάρισμα το S8 έχει κερδίσει μία ελαφρώς πιο φαρδιά μάσκα, ενώ οι οριζόντιες γραμμές έχουν δώσει τη θέση τους σε ένα μοτίβο που θυμίζει κηρήθρα, κερδίζοντας έτσι μια πιο σπορ εμφάνιση. Το «καυτό» S8 αποκτά επίσης φρέσκα γραφικά για τους προβολείς matrix  LED μπροστά αλλά και για τα πίσω φώτα OLED. Διαθέσιμο σε ορισμένες από τις μεγάλες αγορές του κόσμου, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα, αποκλειστικά με μακρύ μεταξόνιο, το S8 διατηρεί τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.
 

Στάνταρ η τετραδιεύθυνση

Από κει και πέρα το σύστημα τετραδιεύθυνσης είναι στάνταρ, όπως και η ενεργή ανάρτηση και ένα σπορ διαφορικό που βελτιώνει την οδική συμπεριφορά κατανέμοντας τη ροπή μεταξύ των πίσω τροχών. Με επιπλέον κόστος, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν κεραμικά φρένα για ενίσχυση του συστήματος πέδησης.
 

Δεν άλλαξε ο κινητήρας 

Το πολυτελές σεντάν της Audi εξοπλίζεται από το V8 twin-turbo βενζινοκινητήρα 4,0 λίτρων TFSI που αποδίδει 571 ίππους και ροπή 800 Nm. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,8 δευτερόλεπτά. Φυσικά το παρών δίνει το σύστημα τετρακίνησης quattro.
 
Το ανανεωμένο Audi S8 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα και θα κοστίζει από 144.800 ευρώ στη Γερμανία.

Το σπορ πολυτελές σεντάν της Audi φρεσκαρίστηκε!
-Νέα μάσκα και ανανεωμένη «υπογραφή» στα φωτιστικά σώματα
-Στάνταρ η τετραδιεύθυνση
-571 άλογα, ροπή 800 Nm και 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δτ.
Σου αρέσει το ανανεωμένο S8 ή θα προτιμούσες μία Mercedes-AMG S 63;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen