Το Brabus Ultimate E παρουσίασε η γερμανική βελτιωτική εταιρεία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Την καρδιά του μικροσκοπικού αυτοκινήτου αποτελεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ 92 ίππων.

Περνώντας στο εσωτερικό θα βρούμε μία τυπική καμπίνα της Brabus με δέρμα, Alcantara και κομψή διακόσμηση.

«Ντυμένο» στα μοβ το νέο Brabus Ultimate E

2.834 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2019)

Το Brabus Ultimate E παρουσίασε η γερμανική βελτιωτική εταιρεία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που άνοιξε απόψε τις πύλες του για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό η νέα δουλειά των ανθρώπων της Brabus έχει ως βάση το ηλεκτρικό smart EQ Fortwo, το οποίο έλαβε ένα κιτ αμαξώματος Widestar που προσθέτει μπροστινό σπλίτερ, οπίσθιο διαχύτη, μυώδη πλαινά πάνελ και ευρύτερα φτερά. Η βελτιωτική εταιρεία αναφέρει πως τα νέα στοιχεία αναπτύχτηκαν μέσα σε αεροδυναμικό τούνελ, κάτι που βοηθάει το μοντέλο να πιάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 10,9 δευτερόλεπτα. Κλείνοντας με το εξωτερικό να πούμε πως το Brabus Ultimate E πατά σε ζάντες 18 ιντσών με ελαστικό 235/30
 
Την καρδιά του μικροσκοπικού αυτοκινήτου αποτελεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ 92 ίππων με την κορυφαία ταχύτητα να φτάνει τα 130 χλμ./ώρα. Φυσικά εκπομπές ρύπων δεν υπάρχουν καθώς μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.
 
Περνώντας στο εσωτερικό θα βρούμε μία τυπική καμπίνα της Brabus με δέρμα, Alcantara και κομψή διακόσμηση. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν ακόμα πράσινες ραφές αντιπαραβολής, αλλά και μωβ στιλιστικές «ενέσεις». Το αλουμίνιο είναι επίσης παρών υπό τη μορφή των πεντάλ και του επιλογέα ταχυτήτων, ενώ το υποπόδιο από ανοξείδωτο ατσάλι προσδίδει λίγο περισσότερο λάμψη στο χώρο των ποδιών.
 
Η Brabus θα κατασκευάσει μόνο 28 μονάδες αυτού του μοβ Ultimate E. Η τιμολόγηση ξεκινά από 58.845 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας.

Mercedes
test center