Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα της Lamborghini Ηuracan.

Η τιμή του ξεκινά από τα 615.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα της Lamborghini Ηuracan.

Το παλιό Pantera.

O «Πάνθηρας» της Ares

2.052 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2019)

To Pantera αναγεννήθηκε από τις στάχτες του με την βοήθεια της Ares και έγινε πραγματικός «Πάνθηρας».

Το De Tomaso Pantera αποτελούσε μια γνωστή και αξιόλογη επιλογή για το κοινό που ήθελε ένα καλό σπορ αυτοκίνητο περίπου 40 χρόνια πριν, αφού συνδύαζε την σπορτίφ αισθητική με έναν καλό V8 κινητήρα. Δυστυχώς, η De Tomaso δεν μπόρεσε να αντέξει στον ανταγωνισμό, ωστόσο το Pantera κάνει τώρα την επανεμφάνισή του μέσω της Ares Design και της Σειράς «Legends Reborn» που λανσάρει.

Το αυτοκίνητο έχει την ονομασία «Panther» και βασίζεται στην πλατφόρμα της Lamborghini Ηuracan αλλά υιοθετεί φυσικά πιο μοντέρνα σχεδίαση, κρατώντας πάντως κάποια ρετρό στοιχεία στην εμφάνιση της, όπως π.χ. τα ανοιγόμενα φώτα, τον προφυλακτήρα και τους πλαϊνούς αεραγωγούς. Το αμάξωμα αποτελείται από πολλά ανθρακονημάτινα μέρη της Ηuracan, που αν και είναι λίγο πλατύτερη, το μεταξόνιο είναι μόνο 12 εκατοστά μεγαλύτερο από το πρώτο Pantera.
 
H ισχύς πηγάζει από τον V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων της Lamborghini και φτάνει τα 650 άλογα και τα 599 Νm ροπής χάρη σε έναν αναβαθμισμένο εγκέφαλο και ένα νέο σύστημα εξάτμισης που του δίνουν 10 άλογα περισσότερα από την εργοστασιακή Huracan. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται ακόμα με σύστημα τετρακίνησης τύπου Haldex, κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, Brembo φρένα κ.α

Η τιμή του ξεκινά από τα 615.000 ευρώ με την εταιρεία να χρειάζεται τρεις μήνες για να το κατασκευάσει.
 

Hyundai
NISSAN