Το όνομα που του έχει δοθεί είναι C01 Vision.

Το όνομα που του έχει δοθεί είναι C01 Vision.

O διάδοχος της Μercedes-AMG Project One;

2.339 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2018)

Το πως θα μοιάζει η Μercedes-AMG Project One της επόμενης γενιάς θέλησαν να παρουσιάσουν οι σχεδιαστές ανεξάρτητου σχεδιαστικού οίκου. Πώς σας φαίνεται;

Μπορεί η Mercedes-AMG Project Οne να μην έχει ακόμα μπει στην γραμμή παραγωγής μετά το περσινό ντεμπούτο του πρωτότυπου μοντέλου, ωστόσο φαίνεται πως μερικοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές ήδη εξετάζουν πως θα μπορούσε να μοιάζει ο… διάδοχος.

Παρά τις τρομερές του επιδόσεις ακόμα για τα σημερινά δεδομένα, ο ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστικός οίκος Invisive παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μοιάζει ο διάδοχος τoυ Project One, λαμβάνοντας φυσικά έμπνευση από την σχεδιαστική ταυτότητα του τωρινού μοντέλου. Το όνομα που του έχει δοθεί είναι C01 Vision και πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί να οδηγηθεί τόσο στον δρόμο όσο και σε πίστα χάρη στο γεγονός ότι έχει πάρει δάνειο τεχνολογία από την F1, νέας τεχνολογίας δάπεδο και υποπλαίσιο αλλά και νέο αεροδυναμικό πακέτο.
 
Το υπεραυτοκίνητο της Mercedes υπενθυμίζουμε ότι λαμβάνει ισχύ από τον 1,6 λίτρων V6 κινητήρα της W07, που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στον εμπρός άξονα σε κάθε τροχό. Η συνολική ισχύς του Project One ξεπερνά τα 1.000 άλογα, με περίπου 680 ίππους να πηγαίνουν στους πίσω τροχούς και 330 στους πίσω. Υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το ολοκαίνουργιο χειροκίνητο κιβώτιο 8 σχέσεων AMG Speedshift, που συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+. Όσον αφορά δε στην ανάρτηση του μοντέλου, έχει γίνει χρήση πολλαπλών συνδέσμων σε συνδυασμό με πλήρως ρυθμιζόμενες coilover αναρτήσεις.

Πώς σας φαίνεται το σχέδιο της Invisive; Θα θέλατε να μοιάζει έτσι ο διάδοχος της Mercedes-AMG Project One;

AUTOFIT PASXA
skoda