Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect προσφέρει καλύτερη διασύνδεση του smartphone σας με το αυτοκίνητο.

Η πρόσβαση στο νέο σύστημα πολυμέσων NissanConnect γίνεται μέσω μιας οθόνης αφής 7 ιντσών, με περισσότερες και πιο εύχρηστες λειτουργίες από πριν.

Πιο interactive infotainment με νέα 7άρα οθόνη

34.748 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2018)

Παράλληλα, εκτός από το νέο κινητήρα στη Βαρκελώνη μας αποκαλύφθηκε και το νέο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, το οποίο προσφέρει καλύτερη διασύνδεση του smartphone σας με το αυτοκίνητο, καθώς και δυνατότητα ενημερώσεων του χάρτη και του λογισμικού με τη μέθοδο Over The Air (OTA). Τα Apple CarPlay και Android Auto συμπεριλαμβάνονται ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού του (από την Energy και πάνω) και φυσικά στις χώρες που υποστηρίζεται, κάτι που θα συμβεί στο εγγύς μέλλον και στη χώρα μας.

Η πρόσβαση στο νέο NissanConnect γίνεται μέσω μιας οθόνης αφής 7 ιντσών, με περισσότερες και πιο εύχρηστες λειτουργίες, ενώ επιπλέον δέχεται και φωνητικές εντολές και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Τέλος η Nissan ενθαρρύνει τους χρήστες, να κατεβάσουν μια ολοκαίνουργια εφαρμογή, που ονομάζεται «Πλοήγηση από Πόρτα σε Πόρτα» (Door to Door Navigation), στο smartphone τους, ώστε να έχουν στη διάθεσή τους βελτιωμένες λειτουργίες, αλλά και το TomTom Premium Traffic, το οποίο παρέχει εξαιρετικά ακριβή δεδομένα κίνησης σε πραγματικό χρόνο για τη βελτιστοποίηση του χρόνου ταξιδιού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
skoda