• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στα «πράσα» έπιασε ο φωτογραφικός φακός κατασκόπων, το ανανεωμένο Ford Focus.

το πίσω μέρος δείχνει με τη σειρά του να έχει υποστεί κάποιες αλλαγές.

Οι πρώτες εικόνες του νέου Focus

3.056 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2017

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του νέου Ford Focus Sedan ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας, ενώ η εταιρεία συνεχίζει την κατασκευή της επόμενης γενιάς του μοντέλου, που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα.

FORD: Puma Ecoboost Hybrid, με Fοrd Online Bonus

Στα «πράσα» έπιασε ο φωτογραφικός φακός κατασκόπων, το ανανεωμένο Ford Focus (sedan), το οποίο ωστόσο φέρει έντονο καμουφλάρισμα. Το μοντέλο που θα είναι διαθέσιμο τόσο σε πεντάθυρο hatchback όσο και τετράθυρο sedan, βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να λανσαριστεί το επόμενο έτος.

Βλέποντας τις φωτογραφίες του νέου sedan, το επανασχεδιασμένο Focus φέρει ένα νέο styling, όντας διαφορετικό από τη σημερινή έκδοση. Οι πληροφορίες που έχουμε δεν είναι πολλές, ωστόσο λέγεται πως οι μεγάλες επίπεδες πόρτες θα είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, κάτι που αν συμβαίνει, αναμένεται να μειώσει το βάρος του αυτοκινήτου.
Από κει και πέρα το έντονο καμουφλάρισμα δεν μας αφήνει να προσδιορίσουμε το σχεδιασμό της μάσκας, ενώ το πίσω μέρος δείχνει με τη σειρά του να έχει υποστεί κάποιες αλλαγές, στα φωτιστικά σύνολα.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, φήμες λένε ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τον έναν ή τους δύο βενζινοκινητήρες τριών κυλίνδρων, από τους τρεις που διαθέτει στη γκάμα της, αλλά και το δικό της αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, εννέα σχέσεων.  

101 διαθέσιμα άρθρα για FORD  FOCUS

Tags: FORD FOCUS