Oι πρώτες ευρωπαϊκές τιμές του νέου Citroen C5 X
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Oι πρώτες ευρωπαϊκές τιμές του νέου Citroen C5 X

16.980 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2021)

Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις αγορές πραγματοποίησε το νέο Citroen C5 X, το οποίο θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, αλλά και ως Plug-In υβριδικό!

Το εμπορικό του λανσάρισμα από τη χώρα του, τη Γαλλία, πραγματοποίησε το νέο Citroen C5 X, ανακοινώνοντας τις τιμές και τις εκδόσεις που θα προσφέρεται στην εγχώρια αγορά, πριν φυσικά ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Βενζίνη και Plug-In, απουσιάζει το ντίζελ
Όπως έγινε γνωστό, η ναυαρχίδα της Citroen θα εξοπλίζεται αρχικά με τον PureTech κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει 130 άλογα ή τον PureTech κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με 180 ίππους, που θα συνοδεύεται από το 8άρι αυτόματο κιβώτιο (EAT8). Στην πρώτη περίπτωση το μοντέλο κοστίζει από 32.900 ευρώ, ενώ στη δεύτερη από 40.500 ευρώ. Παρών θα είναι και η Plug-In υβριδική επιλογή των 225 ίππων με κόστος από 44.950 ευρώ. Επιλογή ντίζελ δεν προσφέρεται!
 
4+1 εξοπλιστικές εκδόσεις
Τέσσερις θα είναι οι εξοπλιστικές εκδόσεις και συγκεκριμένα οι Feel, Feel Pack, Shine και Shine Pack, ενώ ετοιμάζεται και η έκδοση Feel Business που θα προσφέρει έξτρα εξοπλισμό κυρίως για ανθρώπους που θα επιλέξουν το μοντέλο για τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις.
 
Πλούσιος βασικός εξοπλισμός
Στη βασική έκδοση Feel, ανάμεσα από τον στάνταρ εξοπλισμό διακρίνουμε χαρακτηριστικά όπως η ανάρτηση Advanced Comfort, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, το πακέτο ασφαλείας Safety Pack, το οποίο περιλαμβάνει πολλά συστήματα ασφαλείας του οδηγού, αλλά και το πακέτο Visibility Pack, το οποίο προσθέτει στο αυτοκίνητο μεταξύ άλλων κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς LED.

Δείτε πόσο κοστολογείται η ναυαρχίδα της Citroen.
Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις αγορές πραγματοποίησε το νέο Citroen C5 X από τη Γαλλία και θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, αλλά και ως Plug-In υβριδικό!
Πόσα χρήματα θα πλήρωνες για να αποκτήσεις το Citroen C5 X;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN