Το C3 «Origins».

Το C4 Cactus «Origins».

Το C3 Αircross «Origins».

To C1.

«Οrigins» έκδοση για 4 μοντέλα Citroen

5.848 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2019)

Tην έκδοση «Οrigins» για τα C1, C3, C3 Aircross και C4 Cactus παρουσίασε η Citroen θέλοντας να γιορτάσει 100 χρόνια «δημιουργικότητας και καινοτομίας».

Οι αλλαγές σε κάθε μοντέλο αφορούν την εξωτερική εμφάνιση και τον εσωτερικό διάκοσμό τους. Αρχικά, γίνονται διαθέσιμα τέσσερα εξωτερικά χρώματα: Polar White, Cumulus Grey, Platinum Grey και Perla Nera Black σε συνδυασμό με μαύρη οροφή και 17άρες ζάντες με ίδιο χρώματος φινίρισμα. Χάλκινές λεπτομέρειες υπάρχουν ακόμα στα airbumps, τα μικρά φώτα χαμηλά και τους καθρέπτες ενώ κάτω από τον καθρέπτες υπάρχουν αυτοκόλλητα «Origins».
 
Τα καθίσματα της καμπίνας είναι μοναδικά, με το C3 για παράδειγμα να εξοπλίζεται με γκρι/μαύρη επένδυση με άσπρες λεπτομέρειες και μικρής έκτασης χάλκινο φινίρισμα στο ταμπλό.

Το C3 στην έκδοση αυτή γίνεται διαθέσιμο με τον 1,2 λίτρων βενζινοκινητήρα σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη έχει ισχύ 82 ίππους σε συνδυασμό με το 5άρι μηχανικό κιβώτιο της μάρκας με τιμή από 16.585 λίρες (19.000 ευρώ), ενώ η δεύτερη φτάνει τα 110 άλογα σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το C4 Cactus «Origins» διατίθεται μόνο με τον PureTech των 110 ίππων με μηχανικό κιβώτιο με τιμή από 20.215 λίρες (23.210 ευρώ). Οι τιμές για τα C1 και C3 Aircross θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει: σένσορες παρκαρίσματος πίσω, δορυφορική πλοήγηση, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, προειδοποίηση σύγκρουσης κ.α
 

Toyota
test center