Βλέπετε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για την επερχόμενη Alfa Romeo Tonale.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για την επερχόμενη Alfa Romeo Tonale.

Όσα ξέρουμε για την Alfa Romeo Tonale

48.522 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2022)

Η Alfa Romeo ετοιμάζεται να προβεί στην αποκάλυψη της Tonale και έτσι συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για το πολυαναμενόμενο SUV της ιταλικής φίρμας.

Κέντρισε το ενδιαφέρον με το... «καλημέρα»

Alfa Romeo Tonale. Ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει ήδη γίνει πολύ γνωστό, χωρίς καν να έχει αποκαλυφθεί! Από τη στιγμή που η ιταλική μάρκα προχώρησε στην παρουσίαση του πρωτότυπου, η Tonale κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της, που συνεχίζει την παράδοση την οποία έχει χτίσει η ιταλική φίρμα στο πέρασμα των χρόνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από αναβολή σε αναβολή η πρεμιέρα του μοντέλου παραγωγής

Ωστόσο από τότε μέχρι και σήμερα συνέβησαν μία σειρά από γεγονότα που δεν επέτρεψαν στο νέο ιταλικό SUV να αποκαλύψει την τελική του μορφή για να μπει στη συνέχεια στην παραγωγή. Αρχικά η ύπαρξη της Stellantis μετά από τη συγχώνευση των FCA και PSA έφερε αλλαγές στην ηγεσία της μάρκας, που με τη σειρά της έφερε αλλαγές στο πλάνο που υπήρχε για την εξέλιξη και το λανσάρισμα της Tonale. Στη συνέχεια η κρίση με την έλλειψη των μικροτσίπ, συνέβαλε εκ νέου στην παράταση της επίσημης πρεμιέρας, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν υπάρξει αναμένεται κάποια στιγμή στις αρχές του 2022.

Μήκος 4.528 χλστ. και 2.636 χλστ μεταξόνιο.

Μέχρι όμως να φτάσουμε σε αυτό το σημείο συγκεντρώσαμε τις πληροφορίες που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει και μπορούν να μας δώσουν μία πρώτη εικόνα του τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο SUV της Alfa. Σύμφωνα λοιπόν με τις πιο πρόσφατες διαρροές, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί από την μάρκα, η Alfa Romeo Tonale θα έχει μήκος 4.528 χιλιοστά, πλάτος 1.835 χλστ. χωρίς τους εξωτερικούς καθρέπτες, ύψος 1.604 χλστ. και μεταξόνιο 2.636 χιλιοστών. Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN