Η μετάδοση του είναι 6τάχυτη χειροκίνητη.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η μετάδοση του είναι 6τάχυτη χειροκίνητη.

Η Pagani Zonda HP Barchetta

2.237 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2017)

H Pagani Zonta Barchetta τράβηξε τα βλέμματα στο Pebble Beach. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η εταιρεία κατασκευής υπερ-αυτοκινήτων Pagani εντυπωσίασε τους πάντες στην Έκθεση του Pebble Beach με την παρουσίαση της Zonta HP Barchetta που θα μπει στην παραγωγή για περιορισμένο μόνο αριθμό αυτοκινήτων.

Περιέργως, το μοντέλο δεν έχει οροφή.

Περιέργως, το μοντέλο δεν έχει οροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η απόδοση της Barchetta ανέρχεται στους 789 ίππους, όσο δηλαδή και η Huayra BC και λίγους περισσότερους από την Zonda 760-Series. Ποιος είναι όμως ο κινητήρας;
 
To προηγούμενο διάστημα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η ισχύς του πηγάζει από τον ίδιο διπλό turbo κινητήρα 6,0 λτ AMG V12 που είναι εξοπλισμένη και η Huayra αλλά οι διαρροές που βρέθηκαν στο Pebble Beach αναφέρουν ότι το μηχανικό του σύνολο αποτελείται από έναν κινητήρα 7,3 λτ. V12 ατμόσφαιρας που χάρη σε ένα νέο σύστημα εξάτμισης είναι πιο δυνατός από ποτέ. Η μετάδοση του είναι 6τάχυτη χειροκίνητη και η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Περιέργως, το μοντέλο δεν έχει οροφή, άρα ο ιδιοκτήτης του πρέπει να είναι σίγουρος πως όταν αποφασίσει να το οδηγήσει δεν θα είναι ο καιρός βροχερός.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN