Στην κατηγορία των Crossover τα Fiat Panda Trekking και VW cross up! αποτελούν δύο από τις μικρότερες επιλογές που μπορεί να αποκτήσει κανείς.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην κατηγορία των Crossover τα Fiat Panda Trekking και VW cross up! αποτελούν δύο από τις μικρότερες επιλογές που μπορεί να αποκτήσει κανείς.

Mini crossover

71.801 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2015)

Δύο «περιπετειώδη» μίνι με crossover χαρακτηριστικά, που όμως διατηρούν στο έπακρο την αστική τους ευελιξία, έρχονται για να αποτελέσουν τα πλέον compact παραδείγματα του είδους. Ποιο όμως είναι το καλύτερο;

Fiat Panda 0,9 Trekking: Από 12.450 ευρώ+ Εικόνα, επιδόσεις, άνεση, σύστημα Traction+ και δυνατότητες κίνησης στο χώμα- Λειτουργία κινητήρα, κατανάλωση υπό πίεση
VW cross up! 1,0: Από 12.510 ευρώΕμφάνιση, ποιότητα, χώροι, οδική συμπεριφορά, άνεσηΕπιδόσεις, λειτουργικότητα εσωτερικού
Στην κατηγορία των Crossover τα Fiat Panda Trekking και VW cross up! αποτελούν δύο από τις μικρότερες επιλογές που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Αμφότερα, ακολουθούν την ίδια λογική, αφού βασίζονται πάνω στα γνώριμά μας Panda και up!, ωστόσο μέσω στιλιστικών αλλαγών, αλλά και της αύξησης της απόστασης από το έδαφος, αποκτούν έναν πιο «περιπετειώδη» χαρακτήρα, παραμένοντας πάντα δικίνητα, με ό,τι οφέλη αυτό αποφέρει σε βάρος και κατανάλωση.
«Φωνάζει» περισσότερο το cross up!Στο αισθητικό κομμάτι, το VW cross up! είναι αυτό που δείχνει περισσότερο τη διαφορετικότητά του έναντι των απλών εκδόσεων του up!, αφού αλλάζουν εντελώς οι προφυλακτήρες ενσωματώνοντας και προστατευτικές ποδιές, ενώ οι θόλοι των τροχών αποκτούν μαύρα πλαστικά προστατευτικά και στην οροφή προστίθενται ειδικής σχεδίασης ράγες. Ειδικά σχεδιασμένες είναι επίσης και οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών του μοντέλου.
 Στην περίπτωση του Fiat Panda Trekking από την άλλη, σε σχέση με τα «απλά» Panda οι αλλαγές είναι περιορισμένες, αφού διαφοροποιούνται μόνο στο κάτω μέρος τους οι προφυλακτήρες και προστίθενται ζάντες 15 ιντσών στους τροχούς. Αμφότερα επίσης τα μοντέλα διαθέτουν και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, με το μεν Panda Trekking να έχει 150 χλστ. απόστασης και το cross up! 151 χλστ. 
Κοστίζουν τα ίδια χρήματαΣτο τιμολογιακό κομμάτι, τα δύο μίνι crossovers του συγκριτικού μας κοστίζουν ακριβώς τα ίδια χρήματα, με το Fiat Panda 0,9 Trekking να απαιτεί 12.450 ευρώ για την απόκτησή του και το VW cross up! 1,0, 12.510 ευρώ. Τα χρήματα αυτά είναι αυξημένα για τα δεδομένα της κατηγορίας των μίνι, ωστόσο τόσο λόγω του ξεχωριστού χαρακτήρα των δύο μοντέλων, όσο και της εξοπλιστικής τους πληρότητας, θεωρούνται ένα λογικό ποσόν.

Δίνει έμφαση στην παροχή πολύ καλών επιπέδων άνεσης το VW cross up!, όντας παράλληλα ασφαλές και σταθερό στην άσφαλτο.

Δίνει έμφαση στην παροχή πολύ καλών επιπέδων άνεσης το VW cross up!, όντας παράλληλα ασφαλές και σταθερό στην άσφαλτο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
VWHYUNDAI
RIO