Πασαρέλα στο Golden Hall για τη Ford Mustang Mach-E GT
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πασαρέλα στο Golden Hall για τη Ford Mustang Mach-E GT

2.322 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2022)

H Mustang Mach-E GT των 487 ίππων κεντρίζει το ενδιαφέρον στο stage της Ford στο «Golden Hall». Δείτε πότε μπορείτε να την επισκεφτείτε και να την οδηγήσετε.

Στο Golden Hall η Ford Mustang Mach-E

Οι επισκέπτες του stage της Fordσ το γνωστό εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι μπορούν τώρα να δουν από κοντά την κορυφαία έκδοση GT της αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 487 ίππους, κάνει το 0-100χλμ./ώρα σε 3,8 δλ.

H GT έκδοση Mustang Mach-E GT τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του ηλεκτρικού SUV, χάρη στην άμεση και αδιάλειπτη επιτάχυνση που προσφέρουν οι δύο ηλεκτρικοί της κινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν συνδυαστικά 487 ίππους και ροπή των 860 Nm. Όσον αφορά στις επιδόσεις, η Mustang Mach-Ε GT προσφέρει επιτάχυνση από τα 0 σε 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα.

Αυτονομία έως 490 χλμ.

Διαθέτοντας την extended range μπαταρία 88 kWh (ωφέλιμη χωρητικότητα), η Mustang Mach-E GT επιτρέπει επίσης στους οδηγούς να απολαύσουν αυτονομία έως και 490 km (WLTP) μέχρι την επόμενη φόρτιση, παρά τις εξαιρετικές της επιδόσεις της. Απλή ως διαδικασία είναι και η φόρτιση της νέας Mustang Mach-E GT, καθώς σε παροχή με ισχύ 150 kW μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο αυτονομία 99 km μέσα σε μόλις 10 περίπου λεπτά, ενώ η μπαταρία μπορεί να ανακτήσει το 80% της φόρτισής της από SoC της τάξης του 10%, μέσα σε 45 λεπτά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN